| etmiky a întrebat:

Ne-a dat profa de romana tema de vacanta de citit un roman, eu am ales cei 3 muschetari, am citit 130 de pagini (carte are vreo 650) dar nu cred ca o pot termina pana cand incepe scoala crying si adevarul e ca nici nu am chef >:".
daca citesc 2 pagini da, 3 nu... o voi termina mai repede de citit?! sau daca ii spun profesoarei ca am citit jumate, ca jumate sigut voi citi., credeti ca va intelege? sad

Răspuns Câştigător
| Cece19 a răspuns:

Eu una ti-as zice sa te pui pe citit e mai bine. eu am 14 carti de citit si nu ma plang. gandeste-te ca aveai 3 luni la dispozitie, in 3 luni poti sa citesti o groaza si doar o carte e super bine. eu zic sa te organizezi si sa citesti cam 50 de pagini pe zi sau mai mult si ai sa termini. bafta!

9 răspunsuri:
| AnnAnne a răspuns:

Ar trebui sa citesti mai mult zilnic. daca imi place o carte, o termin si in 2-3 zile.
Daca chiar vrei sa o termini, o s-o termini pana incepe scoala...si, ce naiba, mai e o luna jumate pana atunci! Ai timp inca de vreo 5laughing

Succes!

| maddy0212 a răspuns:

O carte? In toata vacanta? Mie mi-a dat intr-o vacanta vreo 10 carti, alese de profa, sa le citim. Si nu socoteam cate pagini pe zi sa citesc sa scap repede. Daca nu-ti place apuca-te de alta. Mai este o luna de vacanta in care pot citi peste 10 carti.

| ȘtefiȘtef a răspuns:

Este o carte, nu 5. Daca nu intelege, ce faci? Tu ti-ai ales cartea, puteai sa iti alegi una mai mica. Mai bine te-ai pune pe citit, nu cred ca vrei sa te alegi cu o nota mica din cauza lenei. Citeste 1 jumatate-1 capitol in fiecare zi. Sau daca ai posibilitatea, citeste o carte mai mica. Succes!

| Bossulet a răspuns:

Si ne miram de dezastrul de la baclaughing)... eu citesc o carte de 150 de pagini in 2 zile jumate ps cartea e superba am terminat-o cam in 5 zile nu puteam sa o las din mana laughing ma fermecasera aventurile si toata actiunea ei...

| κλάους a răspuns:

810 pagini in 2 saptamani (Twilight - Zori de Zi)! Stiu, stiu...sunt altii care au citit intr-o saptamana. Dar ce sa faci? ASta e un record personalhappy Dece ai ales o carte plictisitoare daca nu iti place? Trea sa alegi harry potter 1 sau amurg, sau jurnalele vampirilor. ADica...doar daca treabuie sa alegi tu cartea si nu ti-a dat profesoara o lista! Dar, citesti mereu cand te trezesti, adica mananki si dupa aia citeste! Dar, fara sa deschizi calculatorulhappy. Asa fac si eu:X Si mai am vreo 100 de pagini din H.P. 3 :Xhappy

| YTBDrawingBase a răspuns:

Io zic sa stai cuminte si so lasi dq da carte sunt lucruri mai frumoase de facut, daca nu citesti cartea asta insemna ca nu o sa apuci sa fii la casa ta sau sa nu treci de bacwinking ce dq...ai sa fim serosi

| nurckye a răspuns:

Are650 de pagini - 650:90 =7 [aprox.] rezulta : citesti 7 pagini / zi si gata

| candora a răspuns:

Cind mi-am luat Harry Potter sau Amurg, citeam un volum in cel mult 3 zile. Nu stiu ce vointa ai tu, chiar si fara placere ai putea citi cite 10-50 pagini pe zi, mai lasa netul ca strica mai tarewinking

| Crivi a răspuns:

Ai sa zicem, 65de zile de vacanta, cu toate ca sunt mai multwinking cartea are 650... ti se pare mult 10pag pe zihappy dar e greu in ziua de azi cu cititu...