Eu una ti-as zice sa te pui pe citit e mai bine. eu am 14 carti de citit si nu ma plang. gandeste-te ca aveai 3 luni la dispozitie, in 3 luni poti sa citesti o groaza si doar o carte e super bine. eu zic sa te organizezi si sa citesti cam 50 de pagini pe zi sau mai mult si ai sa termini. bafta!
Ar trebui sa citesti mai mult zilnic. daca imi place o carte, o termin si in 2-3 zile.
Daca chiar vrei sa o termini, o s-o termini pana incepe scoala...si, ce naiba, mai e o luna jumate pana atunci! Ai timp inca de vreo 5
Succes!
O carte? In toata vacanta? Mie mi-a dat intr-o vacanta vreo 10 carti, alese de profa, sa le citim. Si nu socoteam cate pagini pe zi sa citesc sa scap repede. Daca nu-ti place apuca-te de alta. Mai este o luna de vacanta in care pot citi peste 10 carti.
Este o carte, nu 5. Daca nu intelege, ce faci? Tu ti-ai ales cartea, puteai sa iti alegi una mai mica. Mai bine te-ai pune pe citit, nu cred ca vrei sa te alegi cu o nota mica din cauza lenei. Citeste 1 jumatate-1 capitol in fiecare zi. Sau daca ai posibilitatea, citeste o carte mai mica. Succes!
Si ne miram de dezastrul de la bac)... eu citesc o carte de 150 de pagini in 2 zile jumate ps cartea e superba am terminat-o cam in 5 zile nu puteam sa o las din mana ma fermecasera aventurile si toata actiunea ei...
810 pagini in 2 saptamani (Twilight - Zori de Zi)! Stiu, stiu...sunt altii care au citit intr-o saptamana. Dar ce sa faci? ASta e un record personal Dece ai ales o carte plictisitoare daca nu iti place? Trea sa alegi harry potter 1 sau amurg, sau jurnalele vampirilor. ADica...doar daca treabuie sa alegi tu cartea si nu ti-a dat profesoara o lista! Dar, citesti mereu cand te trezesti, adica mananki si dupa aia citeste! Dar, fara sa deschizi calculatorul. Asa fac si eu:X Si mai am vreo 100 de pagini din H.P. 3 :X
Io zic sa stai cuminte si so lasi dq da carte sunt lucruri mai frumoase de facut, daca nu citesti cartea asta insemna ca nu o sa apuci sa fii la casa ta sau sa nu treci de bac ce dq...ai sa fim serosi
Cind mi-am luat Harry Potter sau Amurg, citeam un volum in cel mult 3 zile. Nu stiu ce vointa ai tu, chiar si fara placere ai putea citi cite 10-50 pagini pe zi, mai lasa netul ca strica mai tare
Ai sa zicem, 65de zile de vacanta, cu toate ca sunt mai mult cartea are 650... ti se pare mult 10pag pe zi dar e greu in ziua de azi cu cititu...
Curiosul999 întreabă: