| Alexandrumoto98 a întrebat:

Ne-a dat tema sa facem o compunere despre pace si armonie in galaxia noastra si nu am nici o idee cum sa fac sau cum sa incep si ce sa cuprinda! help dau funda!

Răspuns Câştigător
| CainePeVine a răspuns:

Zi si tu despre extraterestrii laughing daca e de galaxie.Mai mult nu pot zice ca nu e voie sa dai raspuns la intrebarile legate de teme.

5 răspunsuri:
| alessia5158 a răspuns:

Alexandre, pui mic, nu-i de ajuns" despre pace si armonie " pe planeta Pamant? --- trebuie, musai, in toata galaxia noastra?---era ametit profu cand v-a dat tema, pesemne!

| CainePeVine a răspuns:

Uiatate la halo 3 ultimele 2-3 misiuni sa vezi acolo pace, mai ales finalul laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Urmareste Silit sa ucida s-au multe altele ciudat ca doama de Romana :@ ne-a dat sa fac un raport de 3 pagici desptre ziua paci si etc. :@ :@ oricum bff oricum si eu as avea nevoie sad sad

| spike625 a răspuns:

Pai poti sa spui ca la inceputul lumii erau nij protectori care din cauza bingbangului au murit iar de atunci lumea face pace in galaxia noastra omagiindui... e doar o idee mai dezvolto

| Alexandrumoto98 explică:

CainePeVine sa stii ca despre extraterestri am inceput sa fac laughing laughing laughingwinking laughing