| alex495 a întrebat:

Ne-a spus o profesoara la facultate ca fiisa voia sa dea la medicina si nu era sigura. Au facut nu stiu ce test contra cost la Oxford sau Cambridge numai stiu exact si i-a dat alta meserie care ii placea de fapt. Cum se numeste testul?
PS: Voia la medicina in tara, n-are nicio legatura cu UKul, pur si simplu la una din univ astea au nu stiu ce test cu bani si-ti spune ce meserie ai vrea de fapt sa alegi.

8 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| WhatABeautifulDay a răspuns:

Probabil 'Test Pentru Cariera/Career Test'. Cauta pe site-ul lor, probabil o sa scrie ceva de asta. Sincer mi se par o pierdere de vreme. Ma gandesc ca stii ce iti place si esti in stare sa iti alegi singur cariera, nu sa aleaga altcineva ce drum sa iei in viata.

| alex495 explică (pentru WhatABeautifulDay):

Da e grila sau ce e ala? In liceu venisera unii si te intrebau gen vrei sa fi macaragiu? Sau iti place lucrul la inaltime etc.

| SporeBox a răspuns:

Cum adica "iti spune ce meserie ai vrea de fapt sa alegi"? Trebuie sa dai bani ca sa iti spuna un test ce meserie vrei sa alegi? Parerea mea e sa nu te iei dupa toate testele. Pur si simplu gandeste-te "ce as vrea sa fac cu viata mea?" si cred ca o sa stii meseria pe care o vrei fara sa iti spuna un test ce vrei. Dar daca iti doresti asa de mult sa dai testul de ce nu o intrebi pe profesoara ta cum se numeste testul?

| alex495 explică (pentru SporeBox):

E plecata din tara, ne mai vedem la examen big grin

| SporeBox a răspuns (pentru alex495):

Pai si numarul ei de telefon nu il ai? Sau macar Facebook-ul?

| alex495 explică (pentru SporeBox):

Sunt putini profesori care si dau nr de tel sau Facebook ul