| zBobby a întrebat:

Neata TPU! Am si eu o problema. iar daca ma lamuriti as fi recunoscator big grin. Problema este ca eu sunt o fire mai timida, foarte timida iar de curand mi-am dat seama ca nu sunt destul de dur. Simt ca imi este frica sa rostesc cuvintele pe care imi vajaie in gand si nu pot sa le scot afara. Acum as vrea sa stiu daca practic un sport, de preferat Kickboxing aleg eu ca imi place mai mult, dupa o perioada de timp as reusi sa capat mai multa duritate si sa mai scap de frica asta care o am in mine. Din cate stiam eu, stiam ca daca practici un sport dur dupa o perioada reusesti sa iti schimbi putin personalitatea, sa fii putin mai dur si mai nefricos. Dau fundita binenteles big grin Astept raspunsuri cat mai repede!

5 răspunsuri:
| positivity a răspuns:

Buna.
Eu incerc sa te ajut.
Sa fiu sincera, am si eu aceeasi problema ca si a ta, dar eu sunt fata.
- Am incercat sa ma schimb, dar in zadar, nu am reusit.
Am vrut sa prind si eu putin curaj, sa nu mai fiu ca o ' moarta ', care nu poate nici macar sa spuna doua cuvinte.
- Dar vezi tu, am reusit intr-un final sa-mi schimb putin comportamentul.
A fost destul de greu.
In privinta ta, eu cred ca si tu esti dur, puternic. Doar inconstientul tau crede ca nu e. = | Am avut si eu aceeasi problema cu kilogramele. Credeam ca sunt foarte, foarte slaba, si nu am mai iesit afara vreo luna din cauza ca m-as putea face de ras. Dar, cand incolo, eu eram intre cele doua mari categorii ' grasi ', si ' slabi '.
Ai putea practica si un sport daca crezi tu, ca-ti va da putin curaj. Dar, totul depinde de tine.
Daca vrei ceva cu adevarat, vei putea obtine intr-o zi. : ]
Stiu ca nu te-am putut ajuta foarte mult. Totusi am incercat.
Ai grija de tine.

Pa, pa.

| zBobby explică:

Deci eu mai reusesc sa vorbesc cu colegi. prietenii dar nu prea ma descurc cu necunoscutii si in special cu fetele laughing, uneori nici chiar cu prietenii. Problema cred eu ca este ca atunci cand vorbesc cu persoana sau mai multe poate ca imi mai vin mai greu cuvinte in minte sa le spun, dar apoi iarasi simt in mine un sentiment aiurea, in gand imi spun: "sa spun sau nu", desi sunt sigur ca nu e vreo problema daca spun acel lucru, nu cred ca ar deranja enorm pe cineva. Acum as vrea sa stiu cum pot sa scap de aceea frica care ma necajeste si apare doar cand imi amintesc eu de ea. Iar eu nu am nici destula incredere in mine. Nu stiu cum sa ma accept asa cum sunt. Nu sunt prea inalt si prea musculos sau gras. sunt mediu cum ar fi. Si nu am fost tot timpul asa, cand eram printra 5 -a vorbeam fara nicio problema relaxat cu toata lumea indiferent de varsta.

| Necomercial a răspuns:

Sault! pretenash hai ca iti zic eu in ce consta secretul.Ai nevoie de o bataie buna ca sa nu inghiti toate cacaturile si sa spui lucrurilor pe nume!

| savacornel0612 a răspuns:

Sportul e bun in orce conditii, dar tie iti trebuie incredere in tine, ar fi bine daca ai citi cartea THE SECRET.Este si varianta in limba romana, daca nu cauta filmul pe net, e un documentar...o sa te ajute mult.

| Paulikciufulik a răspuns:

Poate ca nu sportul de solutia. Dupa parerea mea ar trebui sa incerci sa vorbesti cu cineva...de preferabil cineva care sa te asculte fara sa te judece... poate dupa asta vei judeca altfel! Parerea mea!