Bună!
Vezi materiile & nr de ore la linkul :
http://www.tvrcs.ro/trunchi_comun.php
Vezi Programele ( în vigoare ) la linkul :
http://programe.ise.ro/Actuale/Programeinvigoare.aspx
La "Matematică-Informatică" dai următoarele teze :
" Teza la Limba si literatura romana
Teza la Matematica
Teza la Informatica
Teza la Fizica/ Chimie/ Biologie (la alegere)" - - SURSA :
http://www.isjbn.ro/upimg/MEN%2062281-11102013%20Discipline%20TEZE.PDF
Toate cele bune!
La "Matematică-informatică" dai BAC/examen SCRIS "obligatoriu" din Română şi Matematică!
Iar la proba la alegere a profilului şi specializării – proba E)d) – probă scrisă - poţi alege între : Fizica, Chimie, Biologie, Informatica; vezi Anexa 1 de la linkul :
subiecte2011.edu.ro/bacalaureat/Legislatie/Ordin_4800-31-08-2010.zip
ÎNAINTE de acestea vei da ( obligatoriu ) COMPETENŢELE lingvistice si digitale :
* "proba A: proba orala - Proba de evaluare a competenţelor de comunicare orala în limba româna
* proba C: (proba orala, scrisa si
practica) - Proba de evaluare a competenţei lingvistice într-o limba de circulaţie internaţionala studiata în liceu
* proba D: proba scrisa/practica - Proba de evaluare a competenţelor digitale".
Asta, dacă NU se schimbă Metodologia/legislaţia până vei da tu BAC-ul
Hey! Imi pare rau sa te dezamagesc dar nu o sa-ti spuna nimeni tot ce trebuie de stiut pana in clasa a 12-a. Materiile sunt aceleasi cat si continutul acestora.
O sa faci lucruri mai complicate la mate, info si fizica atat, in rest te poti uita pe net ce faci in acele clase.Nu o sa stea nimeni sa le insire pe toate, scuze...
Eu unul o sa-ti prezint clasa a 9-a.Atat imi permite timpul. Sper ca esti multumit si cu atat.
Deci. O sa incep cu orarul meu din clasa a 9-a ca sa iti faci o impresie. Eu am fost la mate-info intensiv info.
Luni-Mate,Franceza,Info,Info,Logica,Engleza
Marti-Desen/Muzica,Fizica,Fizica,Info, Bio,Istorie,Religie
Miercuri-Dirigentie,Sport,Chimie, Romana,Romana,Geografie,Biologie
Joi-Engleza,Fizica,Mate,Mate,Chimie, Franceza
Vineri-Romana,Mate,Romana, Tic, Info, Tic
Bun, acesta este orarul. Parca erau 32 de ore in total. Numara-le si tu...
Acum materiile importante.
La Romana- eu am facut despre Morometii (In principal despre romane) O sa va puna sa cititi si sa faceti comentarii.
Mate-Algebra-Se pune mare accent pe capitolul functii,in rest lucruri mici
Mate-Geometrie-Se pune accent pe capitolul Vectori si pe cel cu Elemente de trigonometrie
Engleza/Franceza-Nimic nou, reluati gramatica si lucrui pe care le-ati mai facut
Chimie-Structura Atomului (invelisul de electroni), Ioni, Aciz si Baze (ph-ul) -Capitole mari, importante
Fizica- Structurata in 2 ramuri:
1. Lentilele (sau ceva de genul...stiu ca faceti despre reflexia si refractia luminii pe semestrul 1. )
2.Pe semestrul 2 Este fizica mecanica, deci o sa trebuiasca sa inveti o multime de formule.
Info-O sa va ia de la 0 si o sa ajungeti de la probleme de genul "Sa se calculeze cat face suma s=a+b, a si b fiind doua numere citite de la tastatura" pana la probleme cu vectori sau matrici.
Sper ca te-am ajutat!
Bafta!
-Blytz-
Curiosul999 întreabă: