| TinkerbellM a întrebat:

Neatsa TPUhappy! Imi puteti recomanda carti pentru varste de 14-15 ani? Mentionez ca imi plac cartile cu mult suspans care sa te faca sa le citesti pana la sfarsit. Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| Lollipop023 a răspuns:

Bunahappy.Uite aici o lista cu toate cartiile pe care eu le-am citit in vara asta sper sa iti placa si tie la fel de mult ca si miewinking.
1.Ascensor spre esafod de Noel Calef.
2. Femei, regi, calai de Sir John Rekliffe.
3.Omul de la Carlton de Edgar wallace.
4.Casatorie din interes de Penny Jordan.
5.Sa nu trimiti flori de Sandra Brown.
6. Fanta C de Sandra Brown.
7.E minunat de Susan Connell.
8.Promisiune Mincinoasa de Howard Rouchan.
9.In deriva de Stephanie Gertler.
10. Florea Soarelui de Richard Paul Evans.
Sper sa iti placa.
P.S. Chiar daca nu o sa le citesti pe toate ma car sa le citesti pe ultimele patru carti sunt foarte frumoase.

6 răspunsuri:
| afrodita3333 a răspuns:

Academia Vampirilor.Sunt 6 volume si sunt absolut superbe, te face sa vrei sa le citesti toata ziua.

| Elliana534 a răspuns:

Eu iti recomand www.wattpad.com
Acolo citesc niste carti exceptionale unele sunt naspa + ca e gratis:))

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu îţi recomand,, Pânza de păianjen" de Sandra Brown, este un roman de dragoste, dar este foarte frumos :bd. Sau romane de-ale lui Jules Verne! Eu, personal, le iubesc! :d

| G28AEjdvjRaendnPrT a răspuns:

Dracula, mie nu-mi plac cartile, dar pe asta o citeam toata ziua, nu puteam sa ma opresc din citit! si chiar iti da fiori!

| Cocochannel a răspuns:

Daca-ti plac politiste, cauta de Rodica Ojog Brasoveanu: Cianura pentru un suras, 320 de pisici negre, Buna seara, Melania. Daca vrei sa si razi mult cauta de San Antonio : Piptanand girafa, Zaiafet la Coana Tantzi. Daca vrei ceva mai clasic incearca Paiata de Eugene Sue. Daca-ti plac si cele de razboi cauta Sven Hassel.Sunt o gramada de titluri si de Karl May. Sunt tare multe si ai de unde alege. Spor la citit!

| cristina003174 a răspuns:

Pai, mie de exemplu mi-a placut foarte mult romanul Omul invizibil de Herbert George Wells este captivant si plin de suspans. Abia in final titlul se leaga de continut si de aceea te face sa o citesti pana la final. Este foarte interesant atunci cand toti afla ca..., te las sa descoperi tu.