Exista unele lucruri utile invatate la scoala, cam pana in clasa a 6-a. Dupa asta, probabil ca nu vei mai folosi/tine minte nici 5% din ce ai invatat. Si poti invata si singur, nu iti trebuie scoala.
Dupa parerea mea, nu.
Avem mare nevoie de cunostintele pe care le acumulam in cadrul lectiilor scolare, acum nu-ti dai seama si ti se pare plictisitor, dar cind vei fi matur, aceste cunostinte te vor ajuta, si-ti vei da seama ca nu degeaba ai mers la scoala Multumesc!
Eu cred asta. Oricum cand o sa termin scoala nu o sa imi aduc aminte aproape nimic din ce am invatat la scoala.
Salut.Unele lucruri sunt chiar ok.Altele nu sunt chiar asta folositoare in viata dar asta e programa si trebuie sa ne dam dupa ea.Cand vom fi adulti sunt sigur ca 60% nu le vom aplica in viata sau o sa le uitam.In alte tari alegi tu materiile pe care sa le faci.Iar dupa ce treci de liceu primesti oferte de la facultati..nu trebuie sa umbli tu cu miloaga.Asta e...Bafta
Uita-te aici:
http://www.youtube.com/watch?v=awwPcxmrxzU&feature=youtube_gdata_player
Credeam asta cand eram mica, dar in timp am constatat ca ceea ce se invata in scoala (mai ales pana la clasa a 8-a) se numeste cultura generala si nu iti va strica...