In scurt timp o sa mancam ca astronautii, macul este considerat drog, usturoiul, menta, ce urmeaza, painea?
Asa ceva nu se va intampla e o prostie sa interzica usturoiul si menta, mie imi plac mentosanele si tot ce e relationat cu menta, asa au zis si cu permisul de conducere ca va fi obligatoriu sa ai 8 clase ca sa il poti obtine si nici nu s-a aplicat acea lege
Eu nu cred, usturoiul si menta, droguri, nu.Usturoiul e bun, cam iute, dar e bun, ca medicament si ca mancare(la cartofi pai) , si menta, se face ceai de menta, sunt bune pentru raceala.
Pentru credibilitate, indica sursa zvonului /stirii altfel, totul "suna " ca o gluma!
Ceea ce vreau să adaug este că, dacă popoarele lumii nu se trezesc din letargie, vom deveni cobaii unor minți scelerate iar copii noștri, viitorii sclavi ai unei adunături de manipulatori.
Nu am să mă opresc să recomand una din cărțile lui J.Krishnamurti-
Trezirea Inteligenței, până când nu vor fi citit-o destui oameni care să realizeze că viața este altceva decât,, micii și berea, manelele și cântărețele after shave, brand-urile și cumpărăturile sub hipnoză´´. Mă aștept mai mult de la imaginarul colectiv și am să fac tot ceea ce pot ca să îi dau câte un ghiont de câte ori pot!
Mulțumesc că existați, voi cei care dați șuturi minților îmbâcsite!
Dude.parintii mei au mancat seminte de canepa, cu pumnul iar bunicii la fel.si au trait mult, bunicii au murit de batranete.si acum este drog.este un interes undeva sa murim cat de multi fiindcanu mai au altii loc.sant idioti si nemernici dude.la mine usturoiul si menta nu vor lipsi niciodata macar ca o sa-l cultiv in balcom in ghiveci.
Aici e o chichita. S-au trezit si ei, si au constatat cu planeta este suprapopulata.
Se stie de atata timp ca usturoiul este un leac babesc pentru toate bolile poate (de ce nu?), lumea il foloseste destul de mult si tac pac peste noapte devine drog ilegal. Dar cu magazinele de vise, fast food-ul si ce ai mentionat si tu, ai naibii nu fac nimic in privinta asta. Ca de fapt asta e si faza pana la urma. Sa ii bage pe toti in mormant rand pe rand, incetul cu incetul, ca numarul de locuitori de pe planeta sa se reduca considerabil. Si stai ca asta e doar inceputul. Nu vad un viitor prea roz pentru noi. Armele biologice + cine stie ce alte produse vor mai deveni ilegale. Si normal, sa nu ne asteptam ca ceva daunator sa devina ilegal.
Culmea e ca suntem primii care "am fost de acord" sa introducem la noi in tara Codex Alimentarius.
"Usturoiul, medicamentul cel mai eficace pentru imunitatea corpului, dezinfectantul perfect, fluidizatorul sangelui" - Corect.
"cine are de castigat din afacerea asta" - Păi cum cine? Companiile farmaceutice.
De ce să-ţi faci sistem imunitar în mod natural şi ieftin cultivând banalul usturoi? Nu mai bine munceşti ca hamalul şi dai jumătate din leafă pe medicamente chimice care au acelaşi efect plus un kill de efecte secundare? Şi nu-ţi fă griji de efectele secundare, avem medicamente şi pentru alea!
Ah... ai băgat prea multe medicamente în tine şi nu mai merge nimic. Asta e... mai moare lumea, nu-i stress!
Ah, ai băgat prea mulţi bani în medicamente şi acum nu mai ai bani cu ce să te întreţii? Nicio problemă, băncile au oferte "tentante" de credite. Ia un credit de la noi şi acum o să fii legat pe o perioadă nedeterminată de noi. Ah, nu-ţi poţi achita ratele? Ia o refinanţare! Şi tot nu merge? Păi de ce munceşti doar 6 ore pe zi şi ai week-end-uri? Vino la noi şi munceşte 12 ore pe zi, 7 zile pe săptămână.
Bine-ai venit sclavule!
Sună a banc prost? Şi eu de ce nu râd?
Când am spus că UE e un imens rahat şi că, dacă nu putem fi independenţi, parcă tot cu Rusia ne-ar fi mai bine, am fost înjurat şi categorisit ca "redus mintal" şi cu mentalitate comunistă.
Eh... comunist, necomunist, în CSI nu se întâmplă aşa ceva.
Salut.
Da` voi n`ati stiut ca si apa este drog?
ce va mai mirati la menta si usturoi!?
in ziua de azi!