Zbenguici
| Zbenguici a întrebat:

Nu e intrebarea mea, dar am vazut-o pe undeva acum ceva timp si, uite asa, vreau parerile voastre:

In fiecare femeie exista un pui de c*rva?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu am inteles de ce Legiuitoarea se leaga de barbati ca raspuns la o intrebare despre femei. "femeia este femeie" dar barbatul multe se pare laughing
Ce simplu si urat a sunat, femeia e mult mai mult.
"Sunteți mai rău ca ele."
Ele rau?

24 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Eu cred ca da si ca asta e un punct foarte bun, daca esti doar femeia unui singur barbat. In rest, e bine sa fii dornica, dezinhibata si nebunatica in pat ca o profesionista, doar ca profesionistele mimeaza, iar o femeie adevarata e pe bune.

Zbenguici
| Zbenguici explică:

@dacyanisa asta nu proverb. Chestiunea asta a spus-o Napolean, daca nu ma insel.

In ceea ce ma priveste pe mine, daca nu ar exista, ar fi pacat, s-ar duce si din farmecul femeii. Insa acum 30 de ani se dadeau toate mironosite, ca azi sa fie toate mari experte. E o chestiune de trend daca recunosti sau nu.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Am citit cu ani in urma ca femeia trebuie sa fie " doamna in societate, gospodina acasa, mama pentru copii si c*rva cu sotul ei ".

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Nu orice femeie happyDepindewinking

| EUSIATIT a răspuns:

Exista un proverb >Toate femeile sunt c...ve numai mama nu dar sa nu uitam ca si mama e tot femeie... sper ca ai inteles ea e c,,, va lui tata.

auran
| auran a răspuns:

...in pat trebuie sa fii...altfel, esti o doamna...

| BUBULINA a răspuns:

@pisika nu vb tu pentru toate
eu una nu mi-am angajat purtator de cuvant

daca tu esti asa poate ca eu nu's asa
vb pentru tine...multumesc anticipat

| unbaiat a răspuns:

Chiar doi pui laughing

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Nu toate...depindewinking

| silvio a răspuns:

@bubulina, dar tu cum esti? happy

| pisika a răspuns:

Fiecare femeie are ceva pervers in ea :->

| pisika a răspuns:

@ bubulina: daca ai fantezii erotice nu inseamna ca ai ceva usor pervers in tine?
nu ziceam de perversiuni ca si cand acestea ar fi acelasi lucru cu puiul ala de care zicea Zbenguici.happy

| Ferenin a răspuns:

Zbenguici tu pui in discutie eternul feminin? femeia este leaganul vietii. ea este ajutorul dat de divinitate barbatului.si punctul slab al acestuia. ea este mangaierea in familie pentru copii cu vorba si nuiaua, si pentru sot cu vorba si cu ...dragostea.barbatul este slava femeii iar femeia este podoaba barbatului{In sensul bun}al cuvantului.dorintele ei se tin dupa barbatul ei, dar daca asta pleaca in Italia la munca dorintele ei se iau dupa alt barbat din traseu, ori din ratacire ori din nebagare de seama. ea nu inseala doar compara. ea este care este.curva? avand in vedere ca, ce se naste din pisica soareci prinde? da. daca nu ar prinde s-ar inmulti soarecii foarte mult? mai bine sai prinda.mama lor de sobolani.

| yoanna73 a răspuns:

Barbat sau femeie, c... a sau c...r,toti avem fantezii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@Bubulina bine punctatwinking

Nu stiu daca exista,, pui " de ce sa nu fie gaina?
In plus cum pot fi pui intr o femeie? laughing
Glumesc.

Poate chiar asa e, acum fiecare cum stie ca este, dar tu Zbenguici ce crezi? big grin
Sau nu esti sigura laughing?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@Bubulina bine punctat winking

Nu stiu daca exista ,,pui " de ce sa nu fie gaina ?
In plus cum pot fi pui intr o femeie ? laughing
Glumesc.

Poate chiar asa e, acuma fiecare cum stie ca este, dar tu Zbenguici ce crezi ? big grin
Sau nu esti sigura laughing ?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@silvio-fugi ca vreau si da-i ca-mi place. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Noah hai ca asta-i buna laughing probabil ca exista, fiecare vrem sa fim privite, admirate, adorate de barbati.care femeie nu-si doreste asta? da nu stiu daca asta e c*rvarie...doar ca, asa cum a raspuns cineva, in unele exista chiar doi(sau mai multi) pui, in sensul ca nu se multumesc sa fie privite, ajung si prin paturile multora si flirteaza cu barbatii altora(astea sunt cele mai rele, in opinia mea)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai intii termenul de curva ar insemna ceva imoral in mintea noastra, generat de o anumita instabilitate sentimentala care la rindul ei este generata de probleme sexuale nesatisfacute.Parerea mea este ca cea mai mare curva nu-i femeia imorala ci mintea umana.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Femeia este femeie.
Bărbatul lipsit de scrupule spune că este c... ă!
Oare bărbați cum sunt? Nici cu voi nu îmi este rușine, sunteți mai rău ca ele.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu cu curvele, ca doar n-o sa fiu contra valului...

| ejaxz a răspuns:

Cine stie? Si daca ar fi asa ce?

| Maria_8855 a răspuns:

Unu mic, dar la momentul potrivit, stie sa se dezlantuie! Nu crezi? happy

| diadia a răspuns:

Nu cred
star