| anonim_8269 a întrebat:

Nu este trist ca din ce in ce mai multi oameni isi bat efectiv joc de limba romana? Este intr-adevar "cool" sa scrii "niste" in loc de "niste" sau "k" in loc de "ca". Ce ii costa sa scrie corect in frumoasa limba romana?

Răspuns Câştigător
| LoveÈℓa a răspuns:

Pai vor sa fie in pas cu moda sa dovedeasca ca stiu si ei engleza sau ca sunt modernizati ca na ce vrei le rusine sa vorbeasca romana.La mine in clasa mai ales baietii le este rusine ca sunt romani si de multe ori injura Romania.Deci in concluzie nu-i costa nimic doar ca isi strica reputatia sau ceva de genu.

5 răspunsuri:
| iFollowRivers a răspuns:

Ii costa rabdare si timplaughing cu prescurtari merge mai repede

| Bitzy a răspuns:

Helău! Fiecare adopta un stil in limbaj, grafica si imbracaminte. Spre exempu daca ai observat am scris:Helău in loc de hello deoarece asa imi place.Consider ca este mult mai important ca oamenii sa nu stalceasca limba in vorbire si scris manual.Adica nu conteaza cum scriem pe un site care ne ofera mii de posibilitati pentru. a ne descrie.

| DrDeath a răspuns:

Sunt prescurtari pentru mesaje pe telefon si mess.Este mai ok sa scrii cu prescurtari cand esti ocupat sau ai de scris ceva deosebit de important intr-un timp cat mai scurt.

| XmytaX a răspuns:

Intr-un fel ai dreptae in altul nu, sunt prescurtari de ce merge pe telefon scrii mai repede daca te grabesti mai ales.

| anonim_8269 explică:

Si atunci unde este respectul fata de limba romana, fata de Romania? Poate ca nu existathinking si ne mai intrebam de ce au picat atatia elevi la Bacalaureat.

Întrebări similare