In caz ca este la romana, vei primi raspunsul urmator : Conversiunea este schimbarea valorii gramaticale, mai pe scurt. Trebuie sa stapanesti bine Gramatica Limbii Romane pentru a-ti da seama de aceasta schimbare si sa stii cele mai mici exceptii de la regula, ca sa fii sigur pe tine. Intra chiar pe aceasta pagina a Wikipediei, ca, din cate se vede, este bine pusa la punct :
https://ro.wikipedia.org/wiki/Conversiune_(lingvistică)
Iti recomand sa dai la,, Conversiunea în câteva limbi'' si apoi sa inveti partea celei,, În limba română''. Analizeaza atent pana intelegi.
Daca ai examen luni, maestre, iar tu cauti ajutor pe TPU, pot doar sa-ti urez succes.
Maestre, conversiunea e singurul lucru pe care nu l am înțeles din tot ce trebuia învățat
Hai ca am inteles. Inseamna ca iei 9, 90.
Update am făcut o varianta și mi-a ieșit 9.90, îmi aduci noroc maestre=)
Fa cate variante vrei, la examen o sa ti-o iei grav. O sa vii apoi sa aberezi si sa fabulezi ca ai facut de 10, dar se va alege praful de tine.
Hei, vad ca tot ți o arzi aiurea, nu am greșit nimic la examen asa ca mai bine taci pana nu se alege praful de tine dacă știi ce zic
Nah, sunt foarte ok, am luat 10 la romana si 9, 50 la mate cand am dat admiterea, a fost ok. Vad ca in continuare scrii ca un dislexic agramat, o tii cu a ta, cinic nihilist, probabil ca ai luat 6-7 )
Pai normal ca ai luat 10 și 9 50 dacă toată ziua ai stat sa înveți, probabil n ai nici măcar un prieten, ești cam încuiat frate, apuca te de un sport și lasă vrăjeala, dacă mai ai ceva de zis te aștept pe Instagram :*
Și mai termina cu judecatul, nu ma cunoști, nu știi cine sunt, dar dacă nu te opresti te aștept pe insta sa te vad atunci ce mai zici
Vad ca iti versi frustrarile pe TPU, probabil ca ai dat-o-n bara grav de tot cu examenul si ajungi la vreo post-liceala. E bine, ca mai are nevoie si lumea asta de maturatori, gunoieri, etc. Probabil vrei sa-l mostenesti pe taticul tau betivan, care lucreaza pe minimul pe economie.
Hm îți voi trimite poza cu notele de la evaluarea nationala
Ce faci, breazule? Ai ajuns la liceu metrologic, sau de bune maniere?
Sunt la al 3 lea cel mai bun liceu din orașul meu, foarte fericit, tu?
Romana, este pentru examenul de luni
Adi1987 întreabă: