| ralucaralu a întrebat:

Nu pot fi eu insami in preajma nimanui. Ies cu prietenele si mai mult stau ascult ce zic ele pentru ca eu nu stiu ce sa zic. Nici cu prietene pe care le stiu de 10 ani, nu pot fi eu insami. De fapt, daca ma credeti, nici nu stiu cum sunt. Am implinit 16 ani si nu pot sa ma definesc ca persoana. Nu pot sa ma simt bine in preajma nimanui, sunt o singuratica, dar mi-ar place sa pot sa zic si eu mai multe, sa zambesc, sa fac glume si sa intru in conversatiile celorlalti. Ce sa fac?

4 răspunsuri:
| LifeInPink a răspuns:

Dar stii care este cauza problemei tale? De ce nu poti fii tu insati? Ai avut parte de un esec ceva, iar acum te temi sa nu mai ai unul? Daca este asta problema, incearca sa treci peste, relaxeaza-te si fii mai deschisa. Si zambeste! Oricand cineva se poate indragosti de zambetul tau! happy

| MoreFun a răspuns:

Ai putea încerca sa fii mai deschisa, sa nu-ți fie frica de ceea ce zic alții. Sigur ai si tu o parte amuzanta care vrea sa iasă la suprafață. Si încearcă sa-ți zici părerile, glumele tale. Sau zi-le ceva legat de tema despre care vorbiți. Nu fii asa timida, încearcă sa porți o conversație mai întâi cu oamenii pe care ii stii cel mai bine si in care ai încredere. Si încetul cu încetul te obișnuiești si cu ceilalți si o sa fii cum vrei tu. Succes!

| Annalina99 a răspuns:

Wow cam ciudata problema

| raulinho0805 a răspuns:

Pai sincer asa sunt si eu cred ca te simti bine in pielea ta ca asa sunt persoanele introvertite se inchid in ei am citit mult despre asta dar atat ca simti lipsa cuiva putem sa vb mai multe daca intri pe idu meu c_raul_c