Hey!
Efectul vacantei... ce poti face?
Vine vacanta, te gandesti la toate prostiile, numai la invatat nu. Ni se intampla tuturor. *sau cel putin si mie*
O sa treaca dupa ce se termina vacanta de iarna.
Incearca sa faci invatatul distractiv. Stiu ca aceste cuvinte se exclud reciproc dar macar incearca. Fa desene /scheme distractive care sa aiba legatura cu lectia, subliniaza ce e important cu anumite culori. Eu asa invat.
Succes!
Vrei, nu vrei, bea Grigore aghiazma. Pentru ca va fi foarte greu sa recuperezi.
Decembrie e inceput de iarna de timp cu mai putin soare si iti dă dorințe de somn si de "frecat menta" deci încearcă sa înveți chiar si cu cheful de freacat mentă o sa iti treacă sau gaseşte o materie la care te pricepi si lucrează la ea asa o sa te obişnuieşti si după o sa te apuci automat de învățat.
Vezi tu, inteleg asta, uneoari nici nu vreau sa imi fac temele, dar sunt una din cele mai bune din clasa, de acea eu învat. Fa 5% pe zi. In fiecare zi inveti cate puțin. Vacanta are cam 2-3 sapt. Ai timp. Fa câtva (nici prea mult, nici prea Putin) si vei vedea tu.
N-ai ce sa faci decat sa-ti impui ca trebuie sa inveti de-un 6 macar. E normal, si pe mine ma cuprinde lenea la liceu. Ma gandesc numai la sarbatori, stat acasa, vacanta si d-astea dar nu uit sa mai trag si un ochi in caiet sau sa mai aud vreo vorba de la prof.
Sjhxjcks întreabă: