Html tine de tic nu de programare. C/C++ e putin de invatat niste comenzi si in rest e de gandire. Ti-am spus mai sus opinia mea. Tine minte: e intotdeauna posibilitatea de a te transfera daca iti place ceva mai mult sau nu iti place ceva din ce faci la acel moment.
Nu sunt din Buzau, nu stiu cam cu cat se intra pe acolo, oricum ar fi mi se pare media micuta.
Mate-Info au cel mai greu bac posibil la mate (sunt a 9-a la mate-info bilingv eng in constanta). Daca nu te pricepi sau nu esti dipsus sa lucrezi pe rupte nu te baga (e posibil totusi ca nu toate liceele sa aiba la fel - nu am idee). Ce vreau sa-ti spun, la liceele slabe, cel putin la mine in judet nu se face nimic la info. Daca vrei poti sa te duci si daca iti zic profii ca o sa ai m1 la mate si nu faceti nimic la info poti sa te duci la ceva mai usor.
Un profil mai usor sa stii ca inseamna medie mai mare la bac si daca e la un liceu mai bun ai sanse sa faci ceva (nu sa joci cs sau mai stiu eu...). E vorba de un colectiv mai ok si sa stii ca e un lucru important.
Ce vreau sa te intreb, ai mai facut informatica (programare, C++. ce se face la info)?
Nu am mai facut info,dar stiu cu ce se mananca programarea,cel putin am putina experienta cu blogurile si am vazut cu arata html, stiu cum se mananca, si am vazut ca si c este tot format din semne, cuvinte si cifre, desi e mult mai greu da' no fi chiar imposibil
Html tine de tic nu de programare. C/C++ e putin de invatat niste comenzi si in rest e de gandire. Ti-am spus mai sus opinia mea. Tine minte: e intotdeauna posibilitatea de a te transfera daca iti place ceva mai mult sau nu iti place ceva din ce faci la acel moment.