anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu stiu ce sa fac eu sunt la comert si in clasa asta sunt doar baieti mai mari ca mine si fete mai mari si isi cam bat joc de mine (eu sunt singurul din satul meu pe profilul respectiv) nici nu ma striga pe nume... Mas transfera din sem 2 la eco ca acolo mai sunt 2 din satul meu (eram foarte buni prieteni in gimnaziu cu ei. dar neam cam distantat) sau la profesionala la alt liceu unde mai am 2 prietene tot din satul meu cu care ma inteleg ff bine da parca as vrea sa fac un liceu ca na eu cu munca grea nu ma prea inteleg... asa ca ziceti voi cear trebui sa fac? ( fetele la cam toti din liceul lor le zic ca o sa fiu si eu cu ele in clasa din sem 2) si acolo undes ele is mai multi din astia cu anturaj rau. batausi ( ele sunt tot la comert doar ca la profesionala)
si nu stiu parca nu as vrea sa merg la profesionala ca na vreau si eu sa fiu mandru ca sunt la un liceu nu la profesionala chiar nu stiu ce sa fac...

4 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Nu le baga in seama si se vor plictisi. happy
Daca te striga din batjocura, fa-te ca nici nu sunt acolo.

Ei cauta distractie comuna. Daca tu nu reactionezi, dupa un timp se vor lega de altcineva.

| Sn4k3 a răspuns:

Daca stii ca o sa ramai asa, mai bine sa te transferi, nu cum zic ceilalti ca o sa te afecteze in fiecare zi si nici nu o sa te poti concentra la ore. La profesionala nu recomand, daca zici ca te descurci la un liceul normal + ca daca sunt la fel colegii, nu vad rostul. Du-te ori la prietenii aia ai tai din gimnaziu, ori intr-o clasa in care stii ca ti-ar placea.

| Basthet a răspuns:

Bună! Stai la locul tău și învață! Comerțul e bun, de ce să pleci? Fă-te că nu-i vezi și nu-i auzi, iar răspunsurile tale să fie numai rezultatele bune la învățătură. Dacă ai nevoie de îndrumări ca să înveți mai bine, citește și aplică seria "Cum să înveți" de pe blogul Povestiri pe scurt de lecturi școlare. Succes!

| P3d1a a răspuns:

Si pentru mine era la fel in clasa a 9a laughing, obisnuieste-te. Daca fugi de chestiile astea toata viata o sa ajungi un fraier. Trebuie sa inveti sa te descurci cu cei ce isi bat joc de tine.