Raspunsul ti l-ai dat singura: esti a 9a. te sfatuiesc sa uiti de acele note mari din generala ca au apus eu mi-am dat seama de la inceput ca asa va fi pentru ca si eu sunt la liceu tot a 9a. sau mai e o chestie, te maturizezi si odata cu cresterea in varsta creierul tau nu maiu poate sa invete atatea lucruri ca atunci cand erai mai mica. e normal cu varsta incepi sa ''tampesti'' si eu sunt in aceeasi situatie numai retin ap nic chit ca invatlasate pagubasa LUPTA PT 5
Ai avut un deces?)) te tii bine pentru un zombie. cat despre note, nu'i bai, mai vin altele si mai mari. (hopefully)
Cred ca trebuie sa inveti mai mult la liceu.Si incearca sa iti faci mai mult timp pentru a te relaxa(lucrurile care iti plac), odihneste-te mai mult, lasa Pc-ul.pa
Crede`ma ca si eu am aceeasi problema! eu care pana acum nu am luat note mai mici de 7 anul asta am inceput cu 6, 5, 4(am doi 6 doi 5 sh doi 4 )pur si simplu nu inteleg ce`i cu mine.as sta numai la calculator nu am chef de nimic.nici sa studiez(is la liceu de muzica). si eu am avut probleme in ultimii 3-4 ani(decesul lui strabunikmiu, strabunikmea, bunikmiu, bunikmea.toti din partea mamei)apoi tatal meu a suferit un accident sh e paralizat(cica nu pe viata)nu stiu ce sa maii fac.eu acum stau cu sora mamei mele care e proaspat maritata(si cu sotul ei) si are doar 24 ani. nu stiu ce sa mai fac.
De obicei cei indragostiti nu invata,
nu esti cumva indragostita?
sau sa iti placa de ceva baiat sa te concentrezi pe el?
Asa mi s-a intamplat si mie.
Cum am ajuns la liceu notele mele au inceput sa scada considerabil. Pur si simplu nu sunt acomodata cu profesorii si stilul lor de predare/ascultare.Sigur asa ti s`a intamplat si tie... poate ca mai ai nevoie de ceva timp.Pe semestrul doi sigur o sa fie mult mai bine.
Si bine inteles ca mai este si partea care ai mentionat`o mai sus cu decesul si boala, si asta te-a afectat foarte mult.
Stiu cum e
ar trebui sa iti lasi prieteni un pic deoparte
trebuie sa sa nu te mai gandesti la persoana decedata
sau poate aceasta vacanta te-a cam ''ametit''
trebuie sa iti faci profesori sa vada ca inveti
sper ca te-am ajutat
Si eu sunt la fel ca tine. Eu sunt a 8a iar la mine notele conteaza mai mult anul asta.Imi sta gandul numai la chiul si nicidecum la invatat.
Cel imi bine ar fi ca pentru o perioada sa incerci sa numai iesi afara si sa inveti [chiar daca inveti ca papagalul] pentru materiile la care ti-ai stricat mediile. Poate vei mai ridica putin media, catusi de putin.incearca sa scapi de griji, frustrari, suparari ca nu fac decat sa te traga in jos si sa te incarce aiurea.
Succes si ai grija ce faci!:*
Eu cred ca ar trebui sa te detasezi de toti intr-un weekend. poate la o prietena unde e liniste, la un verisor/verisoara...gandestete la ce s-a intamplat (referitor la persoana care a decedat). gandeste-te ca persoanei aceleia caruia i-ai fost apropiat/a nu i-ar placea sa te stie, in cel mai rau caz, corigent/a. iar de note incearca sa iti revii. da mai multa atentie scolii, daca ai vointa si vrei sa te ridici.incearca, inceraca si iar incearca
Un sfat bun du-te intr-o biserica si roaga-te la dnz el sigur o sa iti luminese mintea crede-ma. aprinde o lumanare acolo ca e bine. pup si ai grija de tine