| Noreasontosimle a întrebat:

Nu stiu dacă am ales categoria potrivita, dar nu știu unde sa întreb... Problema mea e următoarea. Am fost studenta la marketing, nu mi-a plăcut facultatea deloc. Am vrut sa fac asistenta sociala dar nu știu ce m-a oprit. Am avut și probleme financiare. Si am decis sa renunt la facultate, în favoarea celei care îmi place, pentru ca nu pot sa ma mut și. Să mă angajez.am depus o cerere însă mi s-a spus ca trebuie sa plătesc și a doua transă... Si ca nu îmi pot recupera dosarul. Nu vreau sa plătesc, din moment ce nu beneficiez de semestrul 2... Dar ce nu mi-a venit sa întreb este, ce se va întâmpla? Voi putea sa ma înscriu din nou, dar la alta facultate, în aceeași universitate? Ce se va întâmpla? Ma poate ajuta cineva?

1 răspuns:
| alessia5158 a răspuns:

Un exemplar din contactul de studii pe care l-ai semnat la inmatricularea in acea institutie de invatamant(universitate) de afla in posesia ta --- citeste-l! In continutul contractului, vei gasi raspunsul la intrebarea ta.Nu-ti poate da nimeni un raspuns pertinent, caci fiecare universitate are stabilite reguli proprii in virtutea asa numitei "autonomii universitare".