Profesoara poate decide sa noteze tema pentru acasa. Atata timp cat elevul nu o poate prezenta, inseamna ca nu o are, nu mai coteaza motivul. Poate gestul profesoarei ar fi fost un pic exagerat daca era vorba de un elev foarte grijuliu, care raspunde mereu, are mereu tema facuta perfect si este foarte cuminte. Dar petru un elev cascat, asta este o masura normala.
Nu, sub nicio forma. E o nota pusa aiurea, adica stii lectia si iti pune 1? Ce fel de profesoara e aia, eu m-as duce direct la directoarea scolii, nu la diriginta.
Nu are curaj sa faca asta noi i-am spus dar vom vedea ceo zice diriginta
Ii urez succes, mai mult ca sigur ca diriginta nu il va ajuta cu nimic. O sa zica ceva gen "daca profesoara asa a considerat...". Cea mai buna varianta ar fi sa le spuna la parinti sa se duca ei la scoala sa faca scandal daca nu are el personal curaj sa se duca la directoarea scolii.
Notele sunt subiective, la aprecierea profesorului. Dar acesta nu are voie sa ii puna nota decat in urma unei evaluari. Cred ca ar fi mai bine sa ii spuneti dirigintelui despre ce s-a intamplat. El poate evalua mai bine situatia
Adi1987 întreabă: