| RitaHNZ a întrebat:

Nu stiu mai nimic la nimic! Va rog sa nu radeti de mine pentru ca sincer nu este vina mea! Deci in aceasta vara am fost sa lucrez in strainatate, in Spania mai exact la niste verisori care au o casa si detin un magazin cu suveniruri intr-un oras! Pur si simplu ma blochez cand trebuie sa vorbesc sau uit ce trebuie sa spun! Am promis ca dupa ce devin majora imi voi ajuta rudele sa faca bani ca sa imi pot ajuta si matusa impreuna cu bunicii cu care stau, eu nu am parinti, tata a murit cand eram mica iar mama pe la 13 ani de o boala! Ideea este ca am realizat ca nu stiu chiar nimic, efectiv sunt bata la toate, la matematica praf nici calcule elementare nu pot face, sa vorbesc in spaniola sau engleza nu prea stiu, efectiv ma incurc cand vorbesc si eu gramatica nu o pot pricepe chiar daca limbile sunt usoare asa ca ii ajut sa aranjeze magazinul, dau chlientilor ce nu pot ei sa ia etc! Eu la scoala am cam trecut pe mila profesorilor, adica majoritatea din acea clasa am trecut doar pentru ca profesorilor le era mila sa ne lase si asa am reusit sa termin 12 clase dar eu nu prea stiu nimic, adica am lacune din clasele primare! Ideea este ca atunci cand am fost in Spania la rude sa le ajut au inceput strainii sa rada de mine pentru ca nu stiam chestii elementare! Ce fac? Voi merge din nou cat de curand pentru ca trebuie sa imi ajut rudele cu acel magazin dar nu stiu ce sa fac sa nu ma mai fac de rusine! Eu nu credeam ca va ajuta ceva din ce fac la scoala sau ca am lucune atat de mari! Mai pot invata chestii elementare la varsta asta? Va rog din suflet sa nu faceti misto!

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Stai linistita ca exista job si pentru tine, unde nu trebuie sa vorbesti deloc, ca la cules de capsuni, asparagus sau alte treburi de gradinarit chiar nu ai nevoie sa vorbesti.

| Pristine a răspuns:

Incearca sa te concentrezi pe ceea ce trebuie sa faci, evita lucrurile ce nu au legătură cu ceea ce trebuie sa faci.