| Diva a întrebat:

Nu sunt eu o fana a modei dar parca as face o mica schimbare. Ce culori se poarta vara asta si ce accesorii.Multumesc pentru pont

Răspuns Câştigător
| RamonaMn a răspuns:

Si suntem educati sau e de cultura generala daca stim ce culori si ce accesorii se poartabatting eyelashes?

Se poarta nuantele naturale (alb, bej, ciocolatiu, bronz, kaki, nisipiu, maro inchis), negrul doar in combinatie cu alb, apoi mai putem merge pe culori nautice (alb, bleumarin, rosu), sau culorile vii, puternice (galben, portocaliu, albastru cobalt, violet, verde smarald)...insa o regula de aur ramane aceea ca moda poate fi adaptata in functie de ceea ce ne vine noua bine...

In sezonul cald al lui 2009 se impune ca dominanta a tuturor accesoriilor imitatia de piele de crocodil. Acest imprimeu este intalnit nu doar la pantofi si genti, ci si la curele. In ceea ce priveste culoarea, acest gen de imprimeuri este prezent atat in tonuri neutre, cat si in culori puternice.

4 răspunsuri:
| Crisu_8081 a răspuns:

Se poarta culorile cat mai vii: violet, verde, albastru, galben, albul(combinate sau nu)...Accesorii: palarii, ochelari de soare, o gentuta practica asortata la incaltaminte...materiale cat mai usoare:panza topita, bumbac, satin.

mlm
| mlm a răspuns:

Www.envy.ro/moda
www.121.ro/articole/art3959-culori-imprimeuri-si-accesorii-06-07.html
Ti-am dat doua siteuri, poate te vor ajuta.

| bunica a răspuns:

Se poarta culorile care te prind pe tine si accesoriile la fel.

| Diav0la a răspuns:

Draga mea ...se poarta acele culori in care te simti bine, acele culori care iti dau o stare de optimism, acele culori care iti plac ...imbinate cu accesoriile pe care le preferi.
Altfel spus, lasa spiritul de turma deoparte si imbraca exact ceea ce iti place! Nu moda te face pe tine, TU faci moda!