| Adelinaa232 a întrebat:

Nu știu ce sa fac, trec pe clasa a10-a iar părinții mei m-au mutat la alt liceu, însă liceul acesta nu îmi place. Este cam slab. Când m-am obișnuit acolo la liceul unde am fost prima data, ai mei m-au transferat. Cunosc 2 fete care sunt din oraș de la mine dar cu care nu m-am înțeles niciodată. Cum v-am mai spus este un liceu slab și fetele alea de la mine din oraș sunt cam nebăgate în seama de nimeni. Cum sa fac sa am prieteni, sunt cam timida, cam tăcută și mi-e rușine când văd ca toată lumea o sa se uite la mine ce sa fac? Dacă nu o sa am prieteni acolo.Cum sa fac sa fie ok și sa nu mă fac de ras, și sa fiu băgată în seama. Va rog ajutati-mă dau fundă sad

2 răspunsuri:
| ksuper31 a răspuns:

Poti sa stai si in banca ta. Cel mai probabil o sa vina lumea sa te bage in seama. Chiar daca o sa fii injurata, tot bagata in seama vei fi! Glumesc, glumesc.
Incearca sa nu pari prea distantata de lumea exterioara si nu te inchide in tine. Daca cineva vine la tine cu chef de vorba, fa la fel!
Succes!

| Δna a răspuns:

Cu timpul o să îți faci prieteni. Doamnee când vă audd, mor. Daa, ok lasă că nu ești singura care se transferă la alt liceu/profil etc.
O să fie ok stai liniștită și dacă o să fie cazul să zicem " să se uite toţi la tine ca la o necunoscută" păi şi înainte în primul liceu în care ai fost, prima dată / prima zi de liceu era cam aceeiaşi "brânză". Nu te mai îngrijora atât şi prieteni o să îţi faci oricât dee "micuţă" ţi se pare că eşti printre ei. Totul se face cu timp nu cu - gata ai bătut din palme şi ai lumea la picioare. Ştiu că lumea în ziua de astăzi te critică pentru diferite chestii. mai ales la liceu, trebuie să te acomodezi fiindcă altfel nu o să te simţi niciodată bine şi crede-mă, după mine LICEUL e cea mai frumoasă parte din copilărie ( ce ţine de şcoală desigur). te pup şi nu te mai îngrijora, răbdarea e esenţa :*