| mocatofa a întrebat:

Nu va minunati putin de ce intrebari pun unii, chiar in halul asta ce naiba, unele sunt prea penibile! Sau oricat de tampita ar fi intrebarea nu va pasa pentru ca sunteti in goana nebuna dupa fundite. :laughing

Dau flori pentru descoperirea celei mai idioate 'cretine 'tampite 'analfabete 'penibile ' intrebari pusa sau la care ati >raspuns__ de pe siteul asta.

Răspuns Câştigător
| Drums a răspuns:

O intrenare gen:
daca ejaculez in cada cu apa o sa vad spermatozoizii cu coada inotand? ceva in genullaughing
nu cer funda pentru ca nu-mi place sa ma milogesc la o funda.

15 răspunsuri:
aqualuna
| aqualuna a răspuns:

Neuronii mei sunt într-o stare precară, abia se mai ţin în sinapse, nu-mi permit să-i pun în pericol răspunzând la întrebări ca cele descrise de tine, e destul că am migrene citindu-le aşa, din goana calului... Întreba cineva zilele trecute cum poate slăbi 5 kg până în week-end fiindcă trebuia să meargă la plajă, era într-o miercuri parcă, genial, nu?

Elianna
| Elianna a răspuns:

"Dupa parerea voastra cand cresc mai mult sanii? ziua sau noaptea? happy"; "Sperma, in contact cu aerul, mai produce efecte?"; "Ce se intampla daca baiatul se termina in fund la fata "
; "De ce lumea crede ca vine miley vine miley doamne ea vine in 2010 in noimebrie in bucuresti si am vorbit cu ea si am rugato si am implorato sa vina si in vaslui "; "Imi cer scuze de intrebarea acesta … dar am auzit ca prin atingerea unui prezervativ folosit de poate lua sarcina si se poate tranzmite la fete. este adevarat? "; "Cand am fost anul trecut la mare amvazut o fata de care mi-a placut mult dar n-am vorbit deloc cu ea.Credeti ca mai am sansa sa o mai vad vreodata? "...Doamne,mare ti-e gradina...

| adriangabor92 a răspuns:

Trebuie postate doar intrebarile care sunt de folos

| katala a răspuns:

Ti-as primi florile, dar nu raspund la astfel de intrebari.

| Gentiana a răspuns:

Uite ce intrebare fara de raspuns:Cine sunt eu?(este de pe TPU.)
Aceasta intrebare este pusa asa... din lipsa de ocupatie cred.
Sau aceasta:Cand ma voi marita? Funda.
De unde sa stie lumea cand se marita persoana respectiva, unii nici nu stiu cine este macar.
Astea chiar ca le consider niste intrebari penibile.
Pa, pa.

| Asdgjkjgs a răspuns:

Sa nu radeti] Cate minute trebuie fiert un ou? Niciodata nu-mi iese
Pai cum sa va spun mai simplu pr mea m-a intrebat un lucru despre sex si eu am izbucnit in rass m-a intrebat ca daca faci sex cu un rimel te dezvirginezi atunci beam un pahar de suc iar bombonica nu prea a fost incantat cand l-am varsat pe el dati-mi si mie raspunsurile la aceasta intrebare stiu pr mea e tare scarboasa a ap bombonica e catelusul meu
O colega care nu are internet m-a rugat sa o ajut cu un raspuns insa nu am stiut asa ca apelez la TPU: "Mi-am bagat odata un deget in pasarica, dar nu a curs sange. Mai sunt virgina, sau mi s-a rupt himenul? Repet : NU a curs sange"

Daca o puteti ajuta, v-ar fi recunoscatoare

De ce fetele fac orgasm?

Deci care dintre voi are freza lui Justin Bieber ii baiat si are 14 ani?[Is >curioasa:".] daca vreti` lasati` si id ca nu ma supar
doar pe astea le-am vazut azi happylaughinglaughing dar sunt convinsa ca mai sunt laughinglaughinglaughing

| vintageheart a răspuns:

Era una genu:
Va dau fundita daca ghiciti cel de-al doilea nume al meu.Indiciu:incepe cu litera "a"
laughing
dar n-am raspuns la intrebarebig grin

sau intrebari de genul:

Ce faceti acum?

nici la astea nu am raspuns.big grin

| anitcolor a răspuns:

O tipa o intrebat "ma gandesc la un numar de la 1 la 20, dau fundita cui il ghiceste" la asta n-am raspuns ca e clar tipaa e o ratata dar a fost una care jur ca merita sa fie premiata acestui site ca cica ea a facut sex si urmatoarea runda a fost anal si vrea s a stie daca e gravida sau nu?laughingnu m-am putut abtine si i-am dat un raspuns ff filozofic pe care de altfel nu cred ca la priceputlaughing

| Drums a răspuns:

Da si a mai fost una:
fetele cu numele ramona sunt tarfe?
doamneee cata gandire sa ai sa pui aceasta intrebare.
n-are voie mama sa-mi puna numele ramona ca sunt curva nu?
parca zici ca dacama cheama ramona nu mai sunt virgina asa peste noapte.ma dezvirgineaza numele.
of...
asta e una dintre cele mai penibile.

| virshabhasthira a răspuns:

Eu ti as da tie o floare pentru oferta talaughing. cred ca toti au dreptul sa puna ce intrebari doresc ca sa afle parerea celorlalti, iar daca te deranjeaza sa le citesti f simplu nu mai intra pe site.
p. S:nu prea vad dc vb tocmai u care oferi flori pentru o tampenielaughing.

| roxyshegymegy a răspuns:

rolling on the floor
Da.Asa este!
O adevarata prostielaughing
O intrebare gen: baieti, ce parere aveti de silicoane?
*pe langa faptul ca e puieril redactata, daca pot spune asa, e chiar ciudatalaughing
Adica e ca si cum ai pune o intrebare de genul: Va plac portocalele?
unii zic da, altii nu. mare chestie.
laughing
big grin
asta e o simpla intrebare, sunt altele maaaai penibilehappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intreba o tipa sau ma rog un tip cu nickname de tipa daca ne place cum canta justin bieber despre pubertate si ce mai scoate laughing)wtf. oricum nu am raspuns pentru ca vroiam sa ii spun jb suckswinking oricum cred cs sunt perle mai mari decat asta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am mai vazut una...cate calorii are saramura de macrou laughing)))

| mocatofa explică:

Ptr ""ania"" < eu ofer flori frumoaso )*^_ nu fundita happy numai daca o cere cineva o ofer.

| mocatofa explică:

Un mic studiu facut de mine' poate ca intrebarea mea a fost penala ^dar vroiam sa aflu si parerea voastra ' >>>***cei mai multi care au raspuns la intrebaraea mea au fost de acord cu mine "" Numele ramona este predestinat tarfelor, fiind si exceptii desigur. dar nu vad ce te deranjeaza pe tine
te cheama cumva ramona?
adevarul te face sa te simti infecta?