Iti spun eu vezi acolo la raspuns o sundita gri pe care scrie alege raspuns castigator te roog da-mi mie
Bine ai venit anonim!
Ar fi bine sa citesti raspunsurile la INTREBARI FRECVENTE, o sa afli aproape tot despre TPU, inclusiv despre cum se da funda. Numai bine!
Buna!
Pai in dreptul raspunsului, mai exact in dreapta apare o medalie asa mai portocalie daca stai cu cursorul pe ea sau daca nu e asa putin staersa. Si daca vrei ca acel raspuns sa fie cel care iti place tie mi mult sau cel care te-a ajutat cel mai mult, cel de la care ai inteles cel mai bine dai click pe medalia aia. Si o sa te intrebe: Esti sigur ca vrei sa alegi ca acesta sa fie raspunsul castigator? Si daca esti sigur dai pe ok.Si gata I-ai dat o fundita(asa se numeste medalia aia) persoanei respective.
Oricum, daca nu ai inteles ceva sa ma intrebi.
Sper ca te-am ajutat! Pa-pa!
Poti da funda doar unui raspuns la o intrebare de a ta.In dreptul raspunsului respectiv va aparea o funda pe care tu vei da un clik.
Numai bine!
Pai la fiecare raspuns vei vedea in dreptul sau (mai exact in partea dreapta) o funda gri. Tu nu trebuie decat sa dai click pe aceea din dreptul raspunsului pe care il consideri cel mai bun.
Vezi langa raspuns o fundita gri si dai clic pe ea... da-mi si mie una ca ti-am zis
Langa cel care raspunde arata o fundita si scrie declarati raspunsul castigator sau cam asa ceva
Funda se acorda raspusurilor corecte spre exemplu daca tu postesi o intrebare si primesti raspunsuri la ea funda o acorzi tu celui mai bun raspuns si se afla in dreptul fiecarui raspun si este cu gri dai clik pe ea si se face galbena bafta
Cand iti raspunde unul din noi la intrebare, atunci in dreptul raspunsurilor, celui care a pus intrebarea, ii apare o fundita si dai click pe ea in dreptul raspunsului castigator. nu poti da decat o singura fundita. Sper ca ti-am fost de ajutor! :*
In dreptul fiecarui rasp la o intrebare pusa de tine are o fundita gri.si eu dai cui vrei tu.
Pai, in partea dreapta a fiecarui raspuns se afla o fundita gri. Cand vei apasa pe ea, se va face portocalie. Acela este raspunsul castigator.Deci funda se acorda raspunsului castigator!
Buna deci, funda e pentru raspunsul care te-a ajutat cel mai mult in problema ta sau care ti-a placut cel mai mult. Poti da funda raspunsului castigator, iti apare in dreapta cand dai pe raspuns
Pai langa raspuns apare o funda gri. Dai pe ea si se face portocalie. Si gata si nici eu nu stiam pana n-am descoperit. Si da, fundita se numeste.
anushka_9989 întreabă:
papucicu întreabă: