| AmyAmaLyAAA a întrebat:

Nu va suparati...de unde pot sa dau funda...sau ce o fi?
sunt noua pe-aici si nu prea ma descurc! va rog spuneti-mi!

Răspuns Câştigător
| Kydie a răspuns:

Iti spun eubig grin vezi acolo la raspuns o sundita gri pe care scrie alege raspuns castigatorbig grin te roog da-mi mietongue

17 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Bine ai venit anonim!
Ar fi bine sa citesti raspunsurile la INTREBARI FRECVENTE, o sa afli aproape tot despre TPU, inclusiv despre cum se da funda. Numai bine!

| PinkyFlor a răspuns:

Buna!

Pai in dreptul raspunsului, mai exact in dreapta apare o medalie asa mai portocalie daca stai cu cursorul pe ea sau daca nu e asa putin staersa. Si daca vrei ca acel raspuns sa fie cel care iti place tie mi mult sau cel care te-a ajutat cel mai mult, cel de la care ai inteles cel mai bine dai click pe medalia aia. Si o sa te intrebe: Esti sigur ca vrei sa alegi ca acesta sa fie raspunsul castigator? Si daca esti sigur dai pe ok.Si gata I-ai dat o fundita(asa se numeste medalia aia) persoanei respective.

Oricum, daca nu ai inteles ceva sa ma intrebi.

Sper ca te-am ajutat! Pa-pa!happy

| sunset a răspuns:

Poti da funda doar unui raspuns la o intrebare de a ta.In dreptul raspunsului respectiv va aparea o funda pe care tu vei da un clik.
Numai bine!

| Nikk96 a răspuns:

Apesti pe ''Raspuns castigator' in dreapta raspunsului.happy

| passenger a răspuns:

Asta incerc sa aflu si eu big grin

| nonny50 a răspuns:

Jos in dreapta raspunsului! da mi mie una sa vezi daca merge! laughinglaughing

| blonda_9284 a răspuns:

Pai la fiecare raspuns vei vedea in dreptul sau (mai exact in partea dreapta) o funda gri. Tu nu trebuie decat sa dai click pe aceea din dreptul raspunsului pe care il consideri cel mai bun.

| AmyAmaLyAAA explică:

Va multumesc tuturor! toate merita funda!

| ii a răspuns:

Cand cineva iti da un rasp., langa rasp [ in dreapta ] ai o funda. Dai click pe eawinking
wave

| Kydie a răspuns:

Vezi langa raspuns o fundita gri si dai clic pe ea... da-mi si mie una ca ti-am zistongue

| Necunoscutu_9289 a răspuns:

Langa cel care raspunde arata o fundita si scrie declarati raspunsul castigator sau cam asa ceva

| Mirco a răspuns:

Funda se acorda raspusurilor corecte spre exemplu daca tu postesi o intrebare si primesti raspunsuri la ea funda o acorzi tu celui mai bun raspuns si se afla in dreptul fiecarui raspun si este cu gri dai clik pe ea si se face galbena bafta

| LastWord a răspuns:

Cand iti raspunde unul din noi la intrebare, atunci in dreptul raspunsurilor, celui care a pus intrebarea, ii apare o fundita si dai click pe ea in dreptul raspunsului castigator. nu poti da decat o singura fundita. Sper ca ti-am fost de ajutor! :*

| gabriellafan1vanessa a răspuns:

In dreptul fiecarui rasp la o intrebare pusa de tine are o fundita gri.si eu dai cui vrei tu.

| lovepiink a răspuns:

Pai, in partea dreapta a fiecarui raspuns se afla o fundita gri. Cand vei apasa pe ea, se va face portocalie. Acela este raspunsul castigator.Deci funda se acorda raspunsului castigator!

| deea_4985 a răspuns:

Buna deci, funda e pentru raspunsul care te-a ajutat cel mai mult in problema ta sau care ti-a placut cel mai mult. Poti da funda raspunsului castigator, iti apare in dreapta cand dai pe raspunswinking

| luana2001 a răspuns:

Pai langa raspuns apare o funda gri. Dai pe ea si se face portocalie. Si gata si nici eu nu stiam pana n-am descoperit. Si da, fundita se numeste.