anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Numele muschiilor se invata la scoala/liceu sau doar daca faci fcultatea de medicina/kinetoterapie?

11 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
La şcoala generală, în clasa a 8-a, anatomia şi fizionomia omului.
Pa, pa.

Elianna
| Elianna a răspuns:

La anatomia omului, in scoala generala, parca!

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Numele tuturor muşchilor se învaţă în cadrul unei instituţii de învăţământ superior sau şcoală post-liceală. Formaţiunile musculare de bază se învaţă însă în clasa a X-a (dacă eşti la mate-info) sau mai pe larg în clasa a XI-a (dacă eşti la profil chimie-biologie) sau deloc dacă eşti la profil unde nu se face şcoală, adică la filologie.

| Aero a răspuns:

Se face in scoala generala, clasa a 7-a -->Anatomie. Apoi in liceu(cam pe toate clasele se mentioneaza cate ceva despre ei). Dar in special in clasele a 10-a, a 11-a.

| medex3 a răspuns:

Anatomia omului se invatat in doua clase. Una de generala : clasa a 7 a si una de liceu. clasa a 12 a. Daca doresti sa urmezi o faculatate de medicina. inveti si acolo

| Alex_7297 a răspuns:

Eu anul ăsta în a 7 a am învăţat muşchii importanţi (sternocleidomastoidian, croitor, biceps, triceps, marii dorsali, drepţii abdominali, intercostali) şi parcă atât.

| OrangeWind a răspuns:

Eu le-am invatat anul acesta in clasa a 7-ahappy

| adellina a răspuns:

Se invata in clasa a 7-a.In clasa a 7-a se face anatomie.Inveti si despre oase, despre sisteme si multe altele. Ii foarte interesanta anatomiahappy

| Nita a răspuns:

Eu am invatat la sport anul asta... a 10-a

| englezuc a răspuns:

Clasa a 7 a! aproape de sfarsitu anului!

| CiRiNeL a răspuns:

Eu am facut in clasa a 11-a parca la anatomie si a fost materie de bac