| PentruCaAutomobile a întrebat:

O intrebare pentru cei care au dat evaluarea nationala (anul acesta sau in trecut): voi ati facut pocituri, mici mazgaleri sau altele pe foaia de examen? V-a dat nota 1?

13 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

NU se dă nota 1 pentru asta, dar pot fi considerate "semne distinctive" şi pot atrage ANULAREA lucrării sad
Totuşi, asta se întâmplă în cazuri foarte RARE.

Toate cele bune.

| PentruCaAutomobile explică (pentru bursuc001):

Anularea lucrarii inseamna nota 1 -_-

| bursuc001 a răspuns (pentru PentruCaAutomobile):

NU!

Anularea lucrării înseamnă că NU i se mai acordă punctaj/notă, se TAIE toate paginile cu o linie oblică şi se face menţiunea "ANULAT"!
Asta este echivalent cu situaţia în care NU se recunoaşte proba respectivă, ca şi cum NU ai fi dat-o!
Prin urmare, va trebui susţinută în sesiunea din 2015 sad

Nota 1 se acordă în situaţia în care nimic din ce ai rezolvat nu este corect şi NU ţi s-au acordat decât punctele din oficiu ( cel 10 )!

O seară/noapte frumoasă.

| Northern a răspuns:

Nu cred ca iti da nota 1, dar exista o regula pana la urma. Daca ai gresit undeva tai cu o linie, atat.
Eu nu prea imi aduc aminte de ce am facut anul trecut la evaluari oricum: ))

| MYK3 a răspuns:

Nu, cel mai probabil asa ti-au spus niste profesori ofensati si satui de lucru, stai linistit/a laughing

| RebecCa11 a răspuns:

Eu am facut, adica am gresit si am facut mazgaleala si n-am primit nota 1 laughing Am luat 7, 1 si 6, 8 big grin

| PentruCaAutomobile explică (pentru RebecCa11):

Bravo laughing
Cand ai dat evaluariile?

| RebecCa11 a răspuns (pentru PentruCaAutomobile):

Anul trecut big grin, doar ca am avut media generala pe V-VIII 9, 8 si nu prea m-am chinuit sa invat la examene big grin laughing

| Tutuianu_Razvan_1999 a răspuns:

Primesti -0.1 sau -0.2
eu pe ciorna nu am avut ce face si am scris mare o melodie de-a lui linkin parca -)

| PentruCaAutomobile explică (pentru Tutuianu_Razvan_1999):

De unde ai auzit asta?
Pe ciorna poti sa desenezi dinozauri daca vrei \*_*/

| Helloimys a răspuns:

Normal ca am facut
mai ales pe la romana..scriam un cuvant apoi il taiam, scriam altul il taiam si pe ala
in fine
n-are cum sa-ti puna 1 din cauza asta
daca, sa spunem, faceai mazgalituri sau alte chestii pe foaia de examen iti poate lua drept semn doar in cazul in care ai dus foaia, iar profesorul supraveghetor iti spune daca trebuie sa rescrii din nou sau nu..alea alea
in fine asta numai conteaza
n-are cum sa iei 1! fii fara grija
bafta

| PentruCaAutomobile explică (pentru Helloimys):

De taiat stiu ca nu e problema dar am deschis dintr-o data stiloul deasupra foii de examen si a pocit... Supraveghetorii au spus ca nu e problema dar eu sunt mai nah... Imi fac griji putin happy
Mersi

| Helloimys a răspuns (pentru PentruCaAutomobile):

Nu-ti fa griji
supraveghetorii au spus ca nu are nimic
lasa..iei nota mare cu tot mazgaleturi