| zmaster4M a întrebat:

O intrebare pentru cei carora le place sa citeasca romane, ati citit romanul acesta "Regula celor 2 minute" de Robert Crais, daca da cum vi s-a parut?

Răspuns Câştigător
| Biiiiiia a răspuns:

Buna!
Da,chiar azi l-am terminat.
Nu pot spune decat ca romanul este genial, GE-NI-AL.Nu folosesc acest cuvant foarte des, dar acum chiar merita.
Mie una mi-a placut foarte, foarte mult.Cum Max Holman a fost prins de politie cand jefuia banca deoarece a vrut sa il ajute pe cel care lesinase,sau cum, tot Max Holman a asteptat atata timp sa iasa din inchisoare pentru a-si revedea fiul,si apoi afla ca acesta a murit, cum Max si-ar fi dat viata ca ucigasul lui Richie sa plateasca, cum Katherine l-a ajutat pe Max chiar daca aveasta stia ca este un fost puscarias.Toate aceste intamplari plus multe altele m-au impresionat.
Daca inca nu l-ai citit, imi pare rau ca ti-am spus eu cateva din intamplari.
Ti-as recomanda si "Nopti ploioase si instelate" de Maeve Binchy.Este vorba despre 5 turisti care au vrut sa scape de lumea aglomerata si s-au refugiat intr-un satuc mic, dar cu oameni foarte primitori.Acesti 5 turisti[care pe parcurs vei vedea ca vor ramane 4]nici nu se cunoasteau, dar i-a legat ceva.Mai multe nu iti spun deoarece mai bine descoperi singur/a.
Sa-mi spui daca ai citit cartea care ti-am recomandat-o, si daca ti-a placut.
Pa!
P.S:Imi cer scuze daca te-am plictisit cu tot ce-am scris eu aici, dar am simtit nevoia sa scriu asta.De cand am inceput sa citesc "Regula celor 2 minute" cautam pe cineva cu care sa schimb impresii despre carte.

2 răspunsuri:
| Biiiiiia a răspuns:

Imi pare bine ca nu te-am plictisit:*

| zmaster4M explică:

Si eu am terminat primul capitol si la aceeasi concluzie am ajuns si eu, cei drept eu nu prea citesc romane dar asta m-a impresionat in descrierea romanului si ma atras, in schimb "Noptii ploioase si instelate nu l-am citit " am sa il citesc dupa ce termin acest roman, de plictisit nu mai plictisitwinking chiar mi-a facut placere sa discutam.

Pa!