Buna!
Da,chiar azi l-am terminat.
Nu pot spune decat ca romanul este genial, GE-NI-AL.Nu folosesc acest cuvant foarte des, dar acum chiar merita.
Mie una mi-a placut foarte, foarte mult.Cum Max Holman a fost prins de politie cand jefuia banca deoarece a vrut sa il ajute pe cel care lesinase,sau cum, tot Max Holman a asteptat atata timp sa iasa din inchisoare pentru a-si revedea fiul,si apoi afla ca acesta a murit, cum Max si-ar fi dat viata ca ucigasul lui Richie sa plateasca, cum Katherine l-a ajutat pe Max chiar daca aveasta stia ca este un fost puscarias.Toate aceste intamplari plus multe altele m-au impresionat.
Daca inca nu l-ai citit, imi pare rau ca ti-am spus eu cateva din intamplari.
Ti-as recomanda si "Nopti ploioase si instelate" de Maeve Binchy.Este vorba despre 5 turisti care au vrut sa scape de lumea aglomerata si s-au refugiat intr-un satuc mic, dar cu oameni foarte primitori.Acesti 5 turisti[care pe parcurs vei vedea ca vor ramane 4]nici nu se cunoasteau, dar i-a legat ceva.Mai multe nu iti spun deoarece mai bine descoperi singur/a.
Sa-mi spui daca ai citit cartea care ti-am recomandat-o, si daca ti-a placut.
Pa!
P.S:Imi cer scuze daca te-am plictisit cu tot ce-am scris eu aici, dar am simtit nevoia sa scriu asta.De cand am inceput sa citesc "Regula celor 2 minute" cautam pe cineva cu care sa schimb impresii despre carte.
Si eu am terminat primul capitol si la aceeasi concluzie am ajuns si eu, cei drept eu nu prea citesc romane dar asta m-a impresionat in descrierea romanului si ma atras, in schimb "Noptii ploioase si instelate nu l-am citit " am sa il citesc dupa ce termin acest roman, de plictisit nu mai plictisit chiar mi-a facut placere sa discutam.
Pa!
BraiRotSkibidi întreabă: