anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

O intrebare pentru fete care se duc la club.

Este impredictibilitatea vietii oferit de un barbat smecher, cu tatuaj pe brat si agramat mult palpitant decat un baiat intelectual si finut?

2 răspunsuri:
| BiuL a răspuns:

Nu inteleg legatura dintre club si impredictibilitatea vietii cu un barbat tatuat si agramat.
In ce cluburi merg eu, majoritatea persoanelor de acolo sunt studenti, medici, avocati. Umblu in cluburi si cu toate acesta nu am avut niciun prieten tatuat si nici agramat asa ca repet nu vad legatura intre cele doua paragrafe ale intrebarii d-voastra.
In alta ordine de idei, cum poti judeca o persoana pe baza unui desen pe piele? Doar pentru ca pe mine personal nu ma atrag barbatii tatuati, nu inseamna ca mi-as putea face o parere proasta despre o persoana, fie femeie sau barbat, pentru simplu motiv ca s-a tatuat. Pacat ca in zilele noastre mai exista astfel de stereotipuri triste si preconceptii.
Ps: inainte de a face afirmatii despre agramati, mai bine ati verifica ortografia si acordurile din fraza d-voastra, nu de alta dar nici d-voastra nu pareti o persoana foarte scolita, fara suparare. "oferitE" "feteLE" "mult MAI palpitantA"

Răspuns utilizator avertizat