Huh? Ai dat o gramada de informatii si acuma vrei sfaturi pe baza lor? Mai baga o fisa! Ce facea, ce nu vrea sa semneze, ce dovezi ai ca le facea?
Pai si cum motiveaza ca a dat-o afara? Fie o da in judecata ca eu-stiu-ce-facea, fie tace si inghite. Aia stia ca exista camere video?
Asta am zis-o de obicei cu referire la patroni, insa e valabil si in sens invers - atunci cind tu esti de treaba si conform legii (cu sau fara ajutorul unei spagi, e irelevant aspectul asta) ajungi sa fii luat de prost, cea mai sanatoasa solutie e sa ii &*ti o mama de bataie celuilalt ca sa te tina minte, ca la capitolul bani oricum iesi in pierdere.
Sorry ca nu am putut ajuta cu mai mult. Sa o dea in judecata si sa ii faca reclama negativa pe net. Poate sa faca chiar un site cu dovezile, pe numele nesimtitei, ca sa stie altii cu cine au de-a face in viitor. Mi se pare mai de bun simt si mai de efect decit o bataie. Vinataile trec, sansele din ce in ce mai mici de a iti gasi de lucru cind te stie toata urbea de poama ramin.
Aurelian_Ştefan_1995 întreabă:
BraiRotSkibidi întreabă: