Buna! La mine la liceu in timpul orelor se inchid portile ca sa nu intre nimeni, iar profesorul de serviciu sta la parter in pauze si observa orice miscare straina in scoala.Cred ca asa ar trebui sa fie in toate scolile.Asa sunt tiganii.Pana sa vina directoru cu idea de a inchide portile a fost dezastru.Pauza de pauza veneau tigani care chiuleau de la cealalta scoala(la o statie distanta) si faceau numa tampenii, se luau la bataie pe aici... pff.Rromii ar trebui impuscati! N-ai cu cine domn'le.Prostu-i prost pana la capat...
Pai romii asa sunt. smecheri. si dintr-un motiv sunt asa. lipsa de educatie, si pentru ca nu au conditii. si vina e a parintilor, care l-au facut poate din greseala nu i-au aratat afectiune, l-a lasat de capul lui. si bine spui ca dumnezeu a vrut ca aceea fata sa nu moara... pentru ca si daca sa zicem nu ar fi dat cu capul de usa, ar fi dat cu ochiul si ar fi picat pe spate, si-ar fi spart capul si pana ar ajunge salvarea ar fi pierdut mult sange etc...
Spune-ti "tigani" ca aia sunt ei. denumirea de "rromi" si-au pus-o ei pentru simplul fapt ca traiesc in Romania. Acestia sunt plini de zel, tampiti, ignoranti, tampiti din nou, fraieri, etc. Tiganii tot tigani sunt. Nu trebuie bagati in seama. Si da va repeta acel lucru doar pentru simplul fapt ca e tigan.
In primul rand, se numesc tigani nu rromi. Asa s-au numit mereu. Si asa sunt tiganii, asa o sa fie mereu fiindca asta le e neamul. Nici eu nu le vad rostul pe pamant...E bine insa ca fata aceea nu a patit nimic mai grav. Mi-as dori ca toti tiganii sa arda!