| anne0303 a întrebat:

O sa trec in clasa a IX la profilul mate-info simplu. As vrea sa imi dati niste pareri. Cum v-ati descurcat, cum sunt noile materii, cum e sa ai noi profesori, noi colegi, deci in general cum e la inceputul dar si pe parcursul acestor ani de mate-info.
Multumesc mult.

Răspuns Câştigător
| Nastia a răspuns:

Primu an e f greu.Te acomodezi greu,cu clasa,cu elevii,cu laboratoarele, cu profii. Oricum stai linistita ca va ia usor, intr-a 10a va omoara.Mate-a e f grea, complet diferita fata de ce stiai, chimia si fizica tot asa.La info e ceva tot complet nou.Info de a 9-a e joaca fata de aia din clasele mai mari.E f greu.O sa ai teme multe,proiecte, referate, carti de citit. Uneori presiunea ajunge la maxim:in perioada tezelor.trebuie sa muncesti mult pentru note de 9 sau 10 dar te formeaza ca om,te descurci, intelegi totul altfel, mai usor dupa cel putin 3 ani. Apropo, nu e simplu, e intensiv info:deci ai nimerit la profil mai greu decat aia cu bilingv engleza.Aia intr-a 11-a nu o sa mai aiba atata info cat time si o sa faca si mai usor.Bafta si nervi tari.

2 răspunsuri:
| Isabellpink a răspuns:

E destul de greu sa inveti acele programe la informatica pe care trebuie sa le stii pe de rost dar in principiu nu este exagerat de greu :* sper ca ti-am fost de folos :*

| Lightose a răspuns:

Daca ai avut in clasele 5-8 media generala de la 8, 50 in sus, note de la 8 in sus la mate o sa te descurci dar daca nu, iti recomand sa faci pregatire sau sa te muti la alt profil!
Sper ca te-am ajutat!
O zi buna!