Ai talent de scriitorSi cum ar putea sa spuna politia ca e spiritul unei persoane?
Apropo, ai zis ca a venit la tine la ora 1 :43 iar medicii legisti au spus ca a decedat la 2:00, deci in intervalul cand ea vorbea cu tine era vie, nu? Oricum, ai o imaginatie f. bogata
Eu vreau sa cred ca traia cand vorbea cu mine. Politia a spus ca se va stabili cauza mortii, dar decesul a survenit in jurul orei 02:00. Asta poate insemna chiar 01:43! Psihologul mi-a explicat diferenta spirit/suflet si ca ea era in momentul "trecerii" cand a vorbit cu mine. "Nu mai era omul, ci entitatea". Politia e mai rezervata, dupa ce le-am povestit, mi-au spus ca nu are urme de violenta fizica, ca ar fi putut fi o insufiecienta respiratorie, dar asteapta rezultatul autopsiei. Tot ce am relatat a fost real.
In intrebare nu ai spus in jurul orei 2, ci la ora 2:00. Puteai sa zici pe la ora 2 deoarece daca pui 2:00 inseamna ca exact in acel minut s-a intamplat
M-a luat cu fiori.Da, probil a fost spiritul ei.Probabil cat a fost in viata i-ai fost drag si de asta a apelat tocmai la tn.Nu mai sta cu gandul la lucrul asta, totul o sa fie bine