Expresia asta mă duce cu gândul la genul de substanță: lichidă (fluidă) sau solidă. Nicidecum la ce au răspuns alții.
Dar dacă se referă la ce au răspuns ceilalți mai înaintea mea, atunci problema este extrem de gravă, chiar mai gravă decât dacă și-ar fi schimbat sexul. Schimbarea sexului înseamnă imposibilitatea omului de a mai fi mântuit. Este hulă împotriva Duhului Sfânt. Căci cum se mai poate adresa Dumnezeu unui astfel de om?
Un homosexual sau o lesbiană se mai pot întoarce din drumul lor, și vor mai putea fi mântuiți; dar cineva care își schimbă sexul, cum va mai putea el să se întoarcă la ce a fost mai înainte? Cum să se raporteze Dumnezeu la un astfel de om? Bineînțeles că nu o mai poate face. Sunt mulți oameni care trăiesc doar în așteptarea judecății lui Dumnezeu; pierduți pentru totdeauna; în dreptul lor harul de a mai putea fi mântuiți a fost închis de ei înșiși. Cine se i-a după lume va avea soarta ei. Cale de mijloc nu există, mai ales în ce privește mântuirea, viața veșnică.
Păi și ăialalți de sunt orice alt ceva înafara de hetero is cam tot același lucru daca e sa o luăm logic
Inseamna ca nu isi accepta corpul asa cum l-a lasat Dumnezeu.
Se tot razgandeste si nu ajunge la nici o concluzie.
Da, se trateaza pe sectia de psihiatrie!
Ii lasam sa traga singuri concluziile. Astfel isi dezvolta gandirea critica.
Gen fluid înseamnă că o persoană își poate schimba identitatea de gen în timp, simțindu-se uneori ca băiat, alteori ca fată, sau în afara acestor categorii.
WoW și adică într-o zi poți fi bărbat înaltă zi femeie?
Exact,gen fluid, o persoană poate simți că într-o zi se identifică mai mult cu un gen, cum ar fi bărbat, iar în altă zi se poate identifica mai mult cu un alt gen, cum ar fi femeie.
El poate simti, dar oare ce simte sotul/sotia?
Daca ii vin ideile astea dupa ce s-a casatorit?
Avem un caz la noi, si e insurat!
Dacă cineva își descoperă identitatea de gen fluidă după ce s-a căsătorit, e important să aibă o discuție sinceră cu partenerul. Chiar dacă nu există acces la terapie de cuplu, e esențial să se comunice deschis și cu răbdare. Dacă e nevoie de ajutor, pot apela la o persoană de încredere din comunitate sau la un preot. Cel mai important e să se asculte unul pe celălalt și să își respecte sentimentele
S3c0ndSh0t întreabă: