Pai, eu zic ca are rost. Eu zic de multe ori „Scuze" cand fac ceva, nu stiu de ce, dar asa am eu in carater sa-mi cer mereu scuze. Si este adevarat ca multi spun „ Uite fraieru cum isi cere iertare " dar in cazul unei fete, nu e ceva neobisnuit si eu cred ca daca un baiat isi cere scuze, e chiar sincer si respect asta. De ex: eu nu situ daca am auzit baieti de la mine din clasa sa-si ceara vreodata scuze. Si li se pare un lucru foarte greu de facut? Oare de ce? Asta habar nu am.
Cuvantul iarta-ma are valoare atunci daca cand il spui il spui din suflet si nu mai repeti aceeasi greseala pentru care ceri iertare. Daca continui sa faci aceleasi greseli si sa ceri iertare la un moment dat acel cuvant nu mai are nici o valoare. Si atunci cand il spui iti aduce onoare, e un gest de apreciat deoarece recunosti ca ai gresit.
Salut
Eu sunt sigur ca are rost si nu e cum zic altii ca asta este fraier si isi cere scuze este un cuvant frumos care se foloseste de multi oamne
Altii sunt invidiosi pe noi si pot spune orice lucrui despre tine.
Am si eu niste "prieteni" care cam tot la fe de buni sunt cu mine si vorbesc cu mine doar cand am bani sau alte lucrui
Pararea mea este sa-l folosesti i continuare
Funda plizzz
Cu siguranta are rost. Acest "iarta-ma" da dovada de bun-simt, iar daca il spui unei persoane careia ia-i gresit mult sau destul de grav asta inseamna ca iti pasa de acea persoana si ca nu vrei sa o pierzi. In nici un caz n-o sa pici de fraier.
Pai shtii mai este o vorba" A ierta e omeneshte a greshi-i dumnezeieste...
P.S.
Normal ca mai are onoare, de ce nu?
E bine ca sti sa spui un iarta-ma cand sti ca ai gresit, e trist sa nu recunosti cand ai gresit.
Aici depinde de atitutinea fiecarei persoane.
RAY întreabă: