Greu? Nu cred! Dar cu siguranta imposibil pentru foarte multi. Saraca Limba Romana!
Cam da... dar si mai greu e sa scrii...sti ca aveam colege in clasa, care, in clasa a11-a nu sti cand se scrie "s-a" si "sa" dar si cu geografia se sta prost... parintii dau banii degeaba.scoala nu mai e mare branza. poate doar ca sa te dai mare ce telefon ti-ai luat, sau ce blugi cu "sckipirici" ai...in rest... e un loc de unde sa ne intoarcem acasa ca sa n-o stresam pe mama...
E foarte greu pentru romani, dar pentru straini?!? nici nu vreau sa-mi imaginez
Buna, depinde, daca te referi la noi romanii nu cred ca este prea greu sa vorbim limba noastra, dar ca sa o inveti ca limba straina este cred ca-i destul de dificil. Mai nasol stam la capitolul gramatica, cred ca am chiulit prea multi la aceasta ora. Pa
N-ai idee cat e de greu. Unele persoane fac 12 ani de scoala + "studii superioare", cum li se zice acum, si tot nu stiu vorbi corect, dar important e ca au bani si isi zic "boss".
Nu e greupoate putin pentru noi dar pentru straini ca de ex francezi chinezi italieni
Dmonik, avem onoarea de a te avea pe tine, absolventa de Harvard, printre noi
Dmonik, gramatica elementara nu se invata in facultate. Te grabesti sa pui concluzii. Pune o intrebare, vezi cati absolventi de facultate sunt aici. Intrebarea e cum a reusit copilul ala sa termine liceul, sa treaca bacul. La facultate nu-si bate nimeni capul cu tine. Se stie ca nu-ti trebuie multa minte sa absolvi o facultate, indiferent de universitate. Un exemplu: Levi, student maghiar la fac. IL Brasov sectia RO si-a luat licenta anul trecut cu nota 9:80, cand cu 5 ani inainte pica proba de limba romana la bac cu 3, 20, sesiunea din vara. Si iti spun ca ai nevoie de translator ca sa poti sta de vorba cu el. E greu sa porti o conversatie cu el. Poti deduce ceva din asta?
alexcatalin13 întreabă: