anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Oare o fi greu sa vorbesti corect limba romana?

14 răspunsuri:
leonardk
| leonardk a răspuns:

Greu? Nu cred! Dar cu siguranta imposibil pentru foarte multi. Saraca Limba Romana!

| Silvia a răspuns:

Nu chiar...laughing...insa exista si analfabeti big grin

| CrucifiedCountess a răspuns:

Cam da... dar si mai greu e sa scrii...sti ca aveam colege in clasa, care, in clasa a11-a nu sti cand se scrie "s-a" si "sa" straight face dar si cu geografia se sta prost... parintii dau banii degeaba.scoala nu mai e mare branza. poate doar ca sa te dai mare ce telefon ti-ai luat, sau ce blugi cu "sckipirici" ai...in rest... e un loc de unde sa ne intoarcem acasa ca sa n-o stresam pe mama...

| Jonsdottir a răspuns:

E foarte greu pentru romani, dar pentru straini?!? nici nu vreau sa-mi imaginez laughing

| alma a răspuns:

Buna, depinde, daca te referi la noi romanii nu cred ca este prea greu sa vorbim limba noastra, dar ca sa o inveti ca limba straina este cred ca-i destul de dificil. Mai nasol stam la capitolul gramatica, cred ca am chiulit prea multi la aceasta ora. Pa

| Kyky a răspuns:

N-ai idee cat e de greu. laughing Unele persoane fac 12 ani de scoala + "studii superioare", cum li se zice acum, si tot nu stiu vorbi corect, dar important e ca au bani si isi zic "boss".winking

| Blackwoman27 a răspuns:

Nu e greuhappypoate putin pentru noi dar pentru straini ca de ex francezi chinezi italienilaughing

| mitica_6163 a răspuns:

Dmonik, avem onoarea de a te avea pe tine, absolventa de Harvard, printre noi

| mitica_6163 a răspuns:

Dmonik, gramatica elementara nu se invata in facultate. Te grabesti sa pui concluzii. Pune o intrebare, vezi cati absolventi de facultate sunt aici. Intrebarea e cum a reusit copilul ala sa termine liceul, sa treaca bacul. La facultate nu-si bate nimeni capul cu tine. Se stie ca nu-ti trebuie multa minte sa absolvi o facultate, indiferent de universitate. Un exemplu: Levi, student maghiar la fac. IL Brasov sectia RO si-a luat licenta anul trecut cu nota 9:80, cand cu 5 ani inainte pica proba de limba romana la bac cu 3, 20, sesiunea din vara. Si iti spun ca ai nevoie de translator ca sa poti sta de vorba cu el. E greu sa porti o conversatie cu el. Poti deduce ceva din asta?

| liliana83 a răspuns:

Foarte greu...serios,chiar si pentru romani, dar pentru straini!?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Este una dintre cele mai "grele" limbi, deoarece are gramatica greoaie si plina de capcane, semantica extrem de bogata si invatamant in continua degradare! Uite cati "Hareti" avem printre noi!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Draga Mitica,
N-am vrut sa generalizez cu scopul de a te integra intr-o categorie! Accepta-mi scuzele! Monik

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am o colega in clasa (XII) ea intr profa de Geografie ca dc America nu e in Europalaughinglaughinglaughingrolling on the floor