Ia uita-te la primul raspuns! Si, din astia sunt cu miile pe site. Si-ti mai sar si-n cap daca le explici ca nu scriu romaneste. Au o virulenta in replica, demna de cauze mai bune.
@max: nici eu nu scriu cu diacritice, pentru simplul motiv ca folosesc mai des limba engleza la calculator decat romana si mi-ar lua o gramada de timp sa gasesc literele specifice. Asta nu inseamna ca ma poate acuza cineva ca fac greseli de ortografie, gramatica, logica etc. Nu in diacritice sta ortografia.
@Queen waters: Crezi ca, daca ai raportat raspunsul meu, al tau devine, automat, mai putin agramat? Reciteste-l si vezi cate greseli are!
Hei, nu face exces de zel! Am spus ca poti sa dai stupid, dar nu si nefolositor!(Apropo, cel cu stupizii:bine macar ca stii sa citesti si sa dai clic!)
Am observat si eu. Se intampla de multe ori sa n-am chef sa descifrez anumite intrebari, iar cand vad ca gramatica lor lasa de dorit, sar direct peste ele. Si eu ma intreb, oare e atat de greu sa scrii corect? (Sau macar sa incerci, avand in vedere ca unii sunt inca in clasele primare sau in gimnaziu si nu prea au habar ce e aia gramatica)
Sa sti ca ai pus intrebarea asta de parca am fi vinovati de o crima.
Cu adev sunt si oameni de fulu' asta dar daca te referi la cuv de genul 'nu stiu','dap','mda' etc. inseamna ca esti tocilar rau de tot.
Si vreau sa le multumesc tuturor celor care mi-au dat 'stupid' sau 'nefolositor' pentru ca raspunsul meu este la fel de stupid si nefolositor ca al lor.
Daca te referi la greseli gramaticale de genul dezacordurilor sau despartirii in silabe sunt de acord cu tine.
Astea le gasesti pe orice site.Chiar am citit si eu o intrebare, adica m-am chinuit sa o citesc dar am abandonat.Mess-ul face minuni
Mai trebuie sa fie si oameni prosti in tara asta.desi cam astia o conduc. Acum ce vrei ca toti sa stie sa scrie corect?
Atata stiu, atata fac! Este nivelul de educatie pa care il avem. Totusi ar trebui sa te gandesti ca anumite pc-uri nu pot fi setate pe diacriticile limbii romane(in situatia in care te-ai referit si la aspectul asta).
Nu STIU gramatica, nu ca nu tin cont.
Ar tine ei cont daca ar avea de ce.
Din pacate, in ziua de azi, oricine are bani de un calculator si de net dar foarte putini au timp si bani de o carte.
Iar daca diploma de bac se obtine si fara sa stii sa scrii si sa vorbesti romaneste, de ce sa te mai stresezi?
Eu conosc elevi de la filologie, care au luat bac-ul cu nota mare si care s-au inscris la facultatea de limbi dar nu sunt in stare sa conjuge "a merge " la perf. simplu ( am verificat, nu vorbesc din pareri!).
Opomanapeviatamea întreabă: