A doua, pentru ca e violatoare de minti si declansatoare iremediabila de tot felul de teorii contradictorii ce-ti vajaie prin creieri.Nici nu poti sa compari nivelurile de suspans ale celor doua carti, nici nu se compara cele doua laturi ale lui Verne, cea realistica sau 3/4-realistica,fata de cea total fantezista, care i-a dat, zic eu, cele mai bune carti.
Ocolul pamantului in 80 de zile e o carte minunata, daca e sa aleg o aleg pe ea, oricine ar alege-o. cu toate ca te-as sfatui sa le citesti pe ambele si cartea,, 20000 de leghe sub apa'' de acelasi scriitor aia e mai buna chiar si decat ocolul p. in 80 zile
Am citit amandoua mi se pare ca Ocolul pamantului in 80 de zile e mai potrivit si mai interesant acum si la ce vrei tu sa citesti oricum bafta
Prima ii ca ocolosti tot pamantul a 2-a ii ca te duci in pamant unde ii centrul pamantului
O calatorie spre centrul pamantului crede-ma e super tare si filmul si cartea scrisa de jules verne ti le recomand.
O calatorie spre centrul pamantului ii super filmu in engleza ii se zice Journey to the Center of the Earth 2008