Daca toti oamenii au aceiasi varsta, aceiasi stare de sanatate si aceleasi aptitudini sportive inseamna ca toti vor iesi pe locul I si nimeni nu va fi ucis(de parca ar fi identici)
Bună.
Să ne imaginăm, cu ce a greșit acea persoană pentru a fi ucisă, pentru că a venit să alerge la maraton? Suntem egali.Nu cred că merită.
Chiar aș încerca, doar cu o condiție NU VIOLENȚĂ!
Pa, pa.Seara buna.
Da scuze am uitat sa mentionez ca si tu participi in persona, asa ca trebuie sa imi spui ce ai face sa castigi sau cum vei proceda aici
dau un indiciu: e o intrebare capcana la car nu cred ca va da cineva raspunsul corect dar ofer fundita celui mai interesant raspuns
si apropo 5k inseamna 5 mii
Nicole se pare ca nu ai inteles sensul intrebarii
ziceam ce ai face tu daca ai alerga impreuna cu toti acei oameni?
adica sa fim seriosi ca asta nu se va intampla dar daca ar fi tu ce ai face?
As participa sigur nu sunt eu cea mai rapida dar nici ultima in orice caz nu voi fi ucisa
Care e intrebarea cred ca ar fi cel mai interesant raspuns posibil... dar eu cred ca tu vrei sa zici ce parere avem noi. Eu cred ca toti vor primi 999.999 x 50 $ : 1milion de inmormantare si toti vor fi ucisi deoarece vor fi la egalitate
1)Nu as participa
2)Daca as participa as incerca sa fug destul de repede sa ma clasez in primii 300(am fost prima la rezistenta din cls)
Asa ca Bafta si întreceţi-mă:d!:*
Eu as participa. Deoarece daca toti am fi la fel, ar depinde cel mai mult de noroc, si de cat de "murdar" joci! De ex daca ai tine la viata ta...ai face orice sa nu ramai ultimul, probabil ai impinge alti oameni din fata, le-ai pune piedica s.a.m.d!
anonim_4396 întreabă: