| SHPP2win a întrebat:

Ofer fundita tuturor care dau raspunsuri interesante, si mai dau si celor care dau raspunsul corect:

daca ai participa la un maraton in care sunt 1 milion de oameni, toti alearga sa ajunga la finish cat mai rapid, primii 999.999 concurenti primesc fiecare cate 5K $ iar cel ce ajunge ultimul va fi ucis.

se ia in calcul ca toti oamenii au aceiasi varsta, aceiasi stare de sanatate si aceleasi aptitudini sportive.

astept raspunsuri cat mai multe si cat mai interesante

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel ce are ganduri negative sau cel ce se va impiedica va fi ucis.

13 răspunsuri:
| alexmircescu13 a răspuns:

Care-i intrebarea?

| Ilinca a răspuns:

Si...care e intrebarea? ca mie imi scapa...

| catalineusx a răspuns:

Daca toti oamenii au aceiasi varsta, aceiasi stare de sanatate si aceleasi aptitudini sportive inseamna ca toti vor iesi pe locul I si nimeni nu va fi ucis(de parca ar fi identici)

| Nicole a răspuns:

Bună.
Să ne imaginăm, cu ce a greșit acea persoană pentru a fi ucisă, pentru că a venit să alerge la maraton? Suntem egali.Nu cred că merită.
Chiar aș încerca, doar cu o condiție NU VIOLENȚĂ!
Pa, pa.Seara buna.

| Șosețică a răspuns:

Pai daca toti sunt la fel, atunci nu ar trebui sa ajunga toti de o data?

| SHPP2win explică:

Da scuze am uitat sa mentionez ca si tu participi in persona, asa ca trebuie sa imi spui ce ai face sa castigi sau cum vei proceda aici

dau un indiciu: e o intrebare capcana la car nu cred ca va da cineva raspunsul corect dar ofer fundita celui mai interesant raspuns

si apropo 5k inseamna 5 mii

| SHPP2win explică:

Nicole se pare ca nu ai inteles sensul intrebarii

ziceam ce ai face tu daca ai alerga impreuna cu toti acei oameni?
adica sa fim seriosi ca asta nu se va intampla dar daca ar fi tu ce ai face?

| MindExplode a răspuns:

As participa sigur nu sunt eu cea mai rapida dar nici ultima in orice caz nu voi fi ucisahappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu ca sa castig l-as impiedica pe unu si ala ar muri daaaa.

| TheSpecialOne a răspuns:

Care e intrebarea cred ca ar fi cel mai interesant raspuns posibil... dar eu cred ca tu vrei sa zici ce parere avem noi. Eu cred ca toti vor primi 999.999 x 50 $ : 1milion de inmormantare si toti vor fi ucisi deoarece vor fi la egalitate

| costin1306 a răspuns:

Unde i intrebarea?

| andreea_7819 a răspuns:

1)Nu as participahappy
2)Daca as participa as incerca sa fug destul de repede sa ma clasez in primii 300(am fost prima la rezistenta din cls)big grin
Asa ca Bafta si întreceţi-mă:d!:*

| oollyyoo a răspuns:

Eu as participa. Deoarece daca toti am fi la fel, ar depinde cel mai mult de noroc, si de cat de "murdar" joci! De ex daca ai tine la viata ta...ai face orice sa nu ramai ultimul, probabil ai impinge alti oameni din fata, le-ai pune piedica s.a.m.d!