| LaraHeart a întrebat:

Ok. V-am mai pus intrebari legate de Universitatea Crestina Dimitrie Cantemir dar mai am, ca sa fiu lamurita, sa stiu la ce ma astept. Tin sa va multumesc mult pentru raspunsurile voastre.Anul acesta m-am inscris la aceasta universitate.Desi m-am inscris la o sectie, si sunt inscrisa deja, nu mai am ce face, vreau sa stiu parerea voastra. Unde este mai usor din punct de vedere al materiilor? La Relatii economice internationale sau Management turistic si comercial? Si care este cea mai buna dintre aceste doua? Cu care ai mai multe avantaje dupa ce termini? Multumesc si dau funda, ca de obicei big grin
PS : va zic dupa aceea unde m-am inscris ca sa nu va influentez happy
Aaa...si am inteles ca sunt 11 examene intr-o sesiune. O sesiune ce inseamna mai exact? cate luni presupune o sesiune? Jumatate de an? Stiu ca par cam tampite intrebarile dar habar n-am.Merci

Răspuns Câştigător
| Clutsky a răspuns:

O sesiune = o luna, sfarsitul unui semestru
un an are 2 sesiuni, una in februarie, si alta in iunie; in fiecare semestru faci alte materii, deci intr-un an scolar ai aproximativ 20 de examene! (cumulate in cele 2 sesiuni)

REI si MTC sunt la fel ca si profiluri, au aceleasi materii, deci ambele sunt la fel de usoare/grele

doar ca diploma de la relatii economice internationale e mai buna!

sunt foarte sigur ca ai ales REI! (asa se pronunta, ca sa nu mai zici tot numele)

2 răspunsuri:
| LaraHeart explică:

Da, REI am ales happy ...iti multumesc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca stii matematica bine Management turistic si comerical daca stii economie ff bine la relatii economice internationale.