| AlexDorinel a întrebat:

Pana acum parintii voiau mai multe zile de scoala, sa stea non stop copiii la scoala, vacante puține și acum vor vacanta prelungita cu o săptămână, de ce oare?

7 răspunsuri:
| Lukasssz a răspuns:

Le e frica de coviduthee hee

| TheStrategist a răspuns:

Ți se pare normal să te duci la școală imediat după Revelion?

Răspuns utilizator avertizat
| darrio2007 a răspuns (pentru AlexDorinel):

Adică si ai tăi.

| Dariaa90 a răspuns:

Nu știu dacă este vb in părinți. Pana la urma discutam despre copii. Pare ca este ușor, însă le este f dificil când nu au nici o siguranța sau un anumit program. Am copil și văd ce se petrece, o recuperare o materiilor într-un timp scurt, este oribil. Da, vacanța este vacanța, nu este vina lor apariția pandemiei. Strict, părerea mea.

Răspuns utilizator avertizat
| Dariaa90 a răspuns (pentru AlexDorinel):

Este clasa a 2-a, însă nu cred ca este relevant. Am prieteni apropiați cu copii la gimnaziu, și sunt copii buni, bombardamentul asta de recuperare a materiilor într-un timp scurt, nu mi pare ok, ii bulversează, uita de ei, se gândesc doar la cum sa recupereze. Nu mi pare ok, este nevoie de un echilibru. Eu am înțeles ca planul statutului este selecția viitorilor intelectuali și inhibiția dezvoltării acestora, care pe durata pot deveni pericolul pentru ei. Dar, totuși, ei nu ai nici o vina. Într-un final sunt încă copii.