Pana la 18 ani iar de la 18 ani in sus esti o persoana adulta chiar daca lumea spune ca inca esti un pusti nu-i baga in seama. Depinde si de om pentru ca gasesti persoane care au 27 de ani si gandesc ca un mucos.
Totul depinde si de parinti si de educatia pe care ti-o ofera. Oricum pentru acestia, cat si pentru fratii mai mari vei ramane mic toata viata, asta sa o constientizezi de la inceput. In general putem numi un copil mic pana in 7-10 ani cand incepe sa se descurce singur (in afara de intretinerea sa), apoi incepe pubertatea. Daca vrei informatii mai concise da click aici http://www.romedic.ro/etapele-dezvoltarii-copilului-0P696
12 eu asa am crezut si chiar mia parut bine ca am crezut dar acum am crescut si nu mai sunt mic am 16 ani! intr-un fel imi pare rau ca am crescut cate nu faceam cand eram mic
mi-e dor de copilarie
Pana cand simti ca poti lua deciziile de una singura, fara vreun impuls din partea parintilor
Pai pana la 18 ani. adica dupa 18 esti independent nu-ti mai spune nimeni ce sa faci? funda?