| saҎia a întrebat:

Pana la cati ani ar bine sa crezi ca esti mic?

Răspuns Câştigător
| Pisicanazdravana a răspuns:

18! da-mi funda!

12 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Pana la 18 ani iar de la 18 ani in sus esti o persoana adulta chiar daca lumea spune ca inca esti un pusti nu-i baga in seama. Depinde si de om pentru ca gasesti persoane care au 27 de ani si gandesc ca un mucos.

| NoNameJunior a răspuns:

Pana la 12-13.

| tabittha a răspuns:

Totul depinde si de parinti si de educatia pe care ti-o ofera. Oricum pentru acestia, cat si pentru fratii mai mari vei ramane mic toata viata, asta sa o constientizezi de la inceput. In general putem numi un copil mic pana in 7-10 ani cand incepe sa se descurce singur (in afara de intretinerea sa), apoi incepe pubertatea. Daca vrei informatii mai concise da click aici http://www.romedic.ro/etapele-dezvoltarii-copilului-0P696

| CosminHaarp a răspuns:

12 eu asa am crezut si chiar mia parut bine ca am crezut dar acum am crescut si nu mai sunt mic am 16 ani! crying intr-un fel imi pare rau ca am crescut cate nu faceam cand eram mic crying mi-e dor de copilarie

| SquirtleBaby a răspuns:

Mic in inaltime, gandire, varsta?
exista stereotipuri? nu ar trebui

| LondoneseCat a răspuns:

Pana cand simti ca poti lua deciziile de una singura, fara vreun impuls din partea parintilor happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

10 ani

| Maothecat a răspuns:

15-16

| Katherineeeeee a răspuns:

Pai pana la 18 ani. adica dupa 18 esti independent nu-ti mai spune nimeni ce sa faci? funda?

| Crysty1996 a răspuns:

PAna cam pe la 10 ani cam asa a fost la mine dupa 10 -11 ani gandeam altfel

| aly02 a răspuns:

Pana la 11-12 ani!batting eyelashes
funda?big grin

| Cosminut28 a răspuns:

Eu zic ca 11 sau 12 Eu trebuie sa mai astept 1-2 ani big grin