| Fernando9Torres a întrebat:

Pana la ce varsta se dezvolta corpul uman?(inaltime,organe genitale, etc?) am citit undeva ca pe undeva la varsta de 18-22 se opreste

Răspuns Câştigător
| 123495 a răspuns:

Corpui uman își oprește dezvoltarea pe la 18 ani în mare parte, fetele dezvoltându-se cu circa 2 ani ceva mai devreme decât băieții. Organele sexuale la băieți se dezvoltă până la vârsta de 16-17 ani iar la fete tot cam atât. După 18 ani, corpul se mai lățește puțin, apare barba și pe la 20-21 ani se cam oprește dezvoltarea complet. Eu nu cred că omul își oprește dezvoltarea la 25 de ani, cum spun unii, la 25 de ani ești om în toată firea...

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Un baiat poate creste in inaltime pana la 18-20 de ani, dar penisul isi incheie cresterea in jurul varstei de 16 ani, asa cum arata statisticile medicale internationale.

andreia67
| andreia67 a răspuns:

Ai citit bine. Undeva spre 25 de ani dezvoltarea se opreste total. Persoanele de sex feminin se maturizeaza mai repede decat cele de sex masculin, in medie cu 2-3 ani, intrand la pubertate tot cu 2-3 ani mai devreme.

| Pabibabum09 a răspuns:

Buna! Da, in majoritatea cazurilor dezvoltarea fizica se opreste undeva pe la varsta de 18(max.20 ani). Insa, detaliul care face diferenta este ca băieții se dezvolta cu un maxim de 2 ani mai lent decat fetele! big grin

Întrebări similare