| MiSk a întrebat:

Pana maine trebuie sa traduc un text mai maricel la franceza.Eu vi-l dau textul iar voi mi-l traduceti.Va rog urgent si cine ma ajuta primste FUNDA! Multumesc mult.

Răspuns Câştigător
| Maxiela a răspuns:

Intr-o zi tarasconienii decid ca Tartarin sa plece in concediu,cel mai surprins din oras era chiar Tartarin insusi.Dar vede ca este vanitos! In loc sa raspunda cu un simplu nu,ca nu are intentia sa paraseasca Tarasconul,Tartarin-pentru prima data cand vorbeste despre aceasta calatorie,avea un aer de evaziune.Ei,eu poate, n-as putea spune nu.
A doua oara, un pic mai familiar cu aceasta idee el a spus.ar fi probabil; a treia oara cu siguranta.Este clar cine nu se pregateste pentru o expeditie fara a-si lua cateva masuri de precautie.Trebuie sa stiu unde voi merge, ce naiba! doar nu plec ca o pasare.Inaite de toate el a citit toate povestile despre marii turisti africani.Acolo el a vazut onfesiuni ale calatorilor care se pregateau intens pentru a suporta foamea, setea, marsurile fortate. Tartarin a vrut sa faca ca el.incepand din aceea zi el s-a hranit cu apa fiarta,a spus el, cateva felii de paine inmuiate in apa calda cu usturoi, un pic de cimbru si o crenguta de laur.Pt a se obisnui cu drumurile lungi el se forteaza sa faca in fiecare dimineata turul orasului cand in pas accelerat cand in pas de gimnastica apoi pentru a face fata noptilor reci si ploioase, el coboara in fiecare seara in gradina sa si ramane acolo in jur de 10-11 ore singur cu pusca lui.In cele din din urma in calitate de gestionar Mitaint ramane in Tarascon, vanatorii de sepci putaeu vedea un om misterios, plimbandu-se in obscuritatea noptii in colo si incoace in spatele baracii.Este Tartarin care s-a obisnuit sa auda fara tremurari racnetele leului

4 răspunsuri:
| Maxiela a răspuns:

Eu cred ca te pot ajuta.

| FunKyPunKyGirl a răspuns:

Hai ca te ajut eu

| mOcoOvu a răspuns:

Www.google.com -> Google translate -> text franceza - romana -> Traducere -> Verificare -> Corectare -> Copiere pe carte /foaie/caiet.

| αndreeaツ a răspuns:

Ce text?