| gabriela a întrebat:

Parinti, elevi... va solidarizati cu sindicatele? De acord cu boicotarea bacalaoreatului?

6 răspunsuri:
mariana
| mariana a răspuns:

Sper ca bacalaureatul sa poata avea loc, mai ales ca si eu sunt interesata personal, nepotica mea este in aceasta situatie si ea si altii ca ea, nu au nici o vina ca, se reduc salariile profilor si nu numai ale lor.
Daca profesorii vor ca sa fie desconsiderati de elevii lor ca, nu sunt in stare sa-i duca pana la capat, ca acesti tineri sa-si poata urma ciclul normal al vietii, atunci inseamna ca nu le dau nici un exemplu pozitiv "pupililor" lor.
Viata trebuie sa mearga inainte pentru ca doar asa vom putea ajunge sa avem oameni tineri capabili care sa poata prelua "stafeta" de la cei ce azi sunt adulti.

| cretzufinish a răspuns:

BacalaUreatwinking
Nu prea ma implic avand in vedere ca fac parte din mai multe categorii: masteranda si cadru didactic, insa Cu bacalaureatul sunt de acord sa mearga mai departe cronologic, cum a fost stabilit pentru ca se va da totul peste cap. In plus, e doar un protest, pentru ca nimeni nu risca locul de munca, practic inutil, pentru ca scaderi tot vor fi. sad

| EUSIATIT a răspuns:

Draga meaeu nu fac parte din nici o categorie [adica nu am copii la scoala nu sunt cadru didactic etc sunt.pensionara. Dar sincer daca nu ne unim cu totii acum vom muri de foame cu totii. si apoi si tu vei deveni adult. vei avea serviciu si nu te vei descurca cu banii pentru copii. rate utilitati etc etc. atunci ce vei face? E greu si pentru voi copii acum dar si voi sunteti afectati NU? Eu sunt solidara cu tot ce se propune dimn partea celor multi adica noi saracii nu. BOSSI ei au furat si au nu i doare de nimeni si nimic.

| gabriela explică:

Scuze...bacalaureat.

| gabriela explică:

De ce sa aleg? mai astept. Am observat ca este blocata intrebarea.scuze dar nu am intrebari legate de ciclul menstrual!

| max_4494 a răspuns:

Daca erau cu adevarat puternice, sindicatele trebuiau sa-si fi impus de mult punctul de vedere.Acum e prea tarziu! Raul s-a produs iar elevii se uita la prostia si ambitiile pierdute ale celor mari.