| navarre a întrebat:

Pasaje luate dintr-un site al sectei adventiste:Ora de rugaciune a bisericii- Urmatorul subiect va purta titlul "ARE CINEVA SEMNUL FIAREI?"-----(deci discutii despre,, semnul fiarei"adventistii spun ca ei sunt ramasita si restul lumii au semnul fiarei)
COLECTA Scolii de Sabat- Avem nevoie mai mult ca niciodata de sprijinul dumneavoastra pentru colecta misionara a Scolii de Sabat. Din colecta ce o strângem 20% este pentru misiunea mondiala. Si noutatea: 30% este pentru CASA PÂINII. Cealalta suma de 50% este pentru nevoile locale---(DECI,, COLECTA" BANI, BANI, BANI SI IAR BANI)ETC. Inca o gogomanie fara seaman ei afirma ca doar 144000 de oameni de pe pamant vor fi mantuiti(adica doar ei, ceilalti locuitori ai planetei vor fi dati fiarei)si indica aceasta in Apoc.7:4, Apoc14:1-- se mai poate citi in site cum un copil de 11 ani spune ca visul sau cel mai mare este ca ajunga in cer impreuna cu parintii lui(asa se formeaza tineretul, cu aceste conceptii pesimiste, dar cum va gandi el ca adult?) Si acum sa mai spuna sectantii adventisti ca nu e adevarat-oricine poate verifica pe siteul:AZS-B-SAGRADA FAMILIA(Pentru necunoscatori AZS este prescurtarea de la :adventisti de ziua saptea.

11 răspunsuri:
| hax0r a răspuns:

Salut. Da, am semnul Fiarei si imi sta bine cu el.Mai bine decat cu semnul Imbecilului.saracii adventisti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tot astept de la tine ceva care nu ne vei putea da decit de pe alte siteuri sau din cartile religioase sau de ateism Saule.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In primul rand nu suntem secte.noi nu zicem ca suntem ultima ramasita ci oricine care cheama Numele Domnului iar banii pentru care ii dam sunt in special pentru binefaceri si in primul rand nu luam din banii tai.(ce te deranjeaza?)si ce este rau ca un copil sa-si doaresca sa ajunga in rai? Cred ca orice om normal la cap si-ar dori sa nu arda in iad.asa ca mai informeaza-te! Domnul sa te lumineze!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca vei citi cu atentie biblia vei gasi aceste adevaruri pe care le scrie Domnul in biblie anonim

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Saracu de el...habar nu are ce vorbeste, dar se pare ca are un motiv personal sa afirme tot ce a scris mai sus intrucat se deduce clar ca a scris din ura pentru ceva.In primul rand, afirmatia ta ca Biserca Adventista de Ziua a Saptea este o SECTA este o insulta la adresa bisericii deoarece aceasta si-a dobandit cu mult timp in urma statutul de denominatiunea la fel ca si oricare alta biserica (ex. ortodoxa, catolica etc...). In al doilea rand afirmatia ca in ora de rugaciune, care este parte a serviciului divin desfasurat sambata dimineata s-a afirmat ca doar adventistii vor fi mantuiti iar restul dati fiarei este total nefondata, ba mai mult chiar pueril de cretina.In al treilea rand, poate era mai interesant sa verifici in doctrina bisericii adventiste ce semnificatie are semnul fiarei pentru a nu induce cititorii in eroare prin interpretarea mot-a-mot evident gresita la care a fost supusa acea fraza.In al patrulea rand, biserica adventista are peste 10 milioane de membrii, iar cifra de 144. 000 este o reprezentatie simbolica gasita in biblie pentru ramasita care va fi mantuita si care SUBLINIEZ nu va fi formata doar din adventisti, iar nu toti adventistii vor fi mantuiti la fel cum nici toti ortodocsii sau catolicii etc. nu vor fi mantuiti.In al cincilea rand nu inteleg cu ce te deranjeaza faptul ca un copil de 11 ani spera la o reintalnire cu familia intregita pe noul pamant, o astfel de atitudine motivandul sa duca o viata de crestin veridic, si sa respecte valorile crestine. Daca gasesti ceva rau sau naiv in asta putem discuta in privat.Imi pare rau ca te-ai gandit sa adopti o asemenea pozitie vizavi de Biserica AZS. Daca ai motive ascunse, poate ar fi mai bine sa le postezi aici. happy O seara palcuta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu judeca sa nu fi judecat!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cunosc, cand a fost postat articolul scris de asa numitul,, navarre,, dar nu aceasta este esentialul artcolului. am dat de acest articol, cautand altceva. dar este foarte trist, cum diavolul poate induce in grava eroare-miliarde de oameni, care se pierd-ori din cauza necunostintei, ori din prea multe cunostinte dar fara sfintirea vietii. oricum, acest monstru, cu dibacie,(diavolul) cauta si reuseste sa duca oamenii, in extreme. si aceasta este si cazul prietenului meu,, navarre,, imi pare rau-prietene de tine, mai ales daca alegi sa ramai in starea aceasta, in care esti. daca zici ca ai credinta adevarata(ceea ortodoxa), ar trebui sa ai si prezenta permanenta si fara masura al Domnului Isus si al Duhului Sfant. si daca ai avea acestea, ai avea si dragoste nemarginita fata de semenii tai, indiferent ca este adventist, sau evreu, sau rrom. daca ai avea pe Domnul Isus, ai fi asemanator cu El-in caracter. caci el nu ar fi scris asa ceva despre nimeni, ceea ce ai scris tu. si induci in eroare si pe altii, asa ca raspunderea ta este dubla la judecata, fata de bunul Dumnezeu si de semenii tai in care ai aruncat cu noroi. eu-nu as face cu atata usurinta, ceea ce ai facut tu! dar mai ai harul Domnului-la dispozitie. ma rog pentru tine, ca aceste randuri sa le citesti si ca sa asculti indemnul de pocainta al bunului Dumnezeu. poate ca inca nu este prea tarziu, sa prinzi si tu,, ultimul vagon al ultimului tren,, ...sa ai parte de binecuvantarea Domnul Isus! caci asa ne invata Domnul nostru, ca sa platim cu binecuvantare pe acela care-l blestema pe Dumnezeu...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Habar n-ai ce vorbesti.mai studiaza, mai cerceteaza si apoi spune-ti parerea!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iarta-l, Doamne, ca nu stie ce spune...

| Greenscarf26 a răspuns:

Adventisti de ziua a saptea, NU SECTA!