Spuma de ras cea mai ieftina vreo 10 lei asta daca nu vrei ceva mult mai scump, de ce sa folosesti altceva?
Decat aceasta spuma de par mai ok ar fi sapun
Nu poti sa te barbieresti cu spuma de par daca nu ai gel de ras foloseste sapunul de față este mai bun decît spuma de păr
Da! Î-ți va crește inca un cwoi. In talpă. Eu asa am pațit, acum mi-se spune vonpulivăn 3 momițe
Și la "Un tricou, două tricouri" cum se spune? Un tricoi două tricoaie? Întreb pentru un prieten!
Tricoițe...cred
Pai nu-i bine sa faci așa ceva o să-ți afecteze sănătatea eu zic da dacă tu faci așa nu o sa fie bine o să-ți faci singur riști să-ți tai singur fața și nu-i bine nu face nebunia asta niciodată fixativul este pentru păr la femei în niciun caz săte berberești
Fixativul îți va întări pe loc pielea și poți rămâne și orb dacă dai pe ochi mai ales nebunia care vrei s-o faci o să-ți grav de mult rău îți vei tăia fața nu faci prostia și nebunia asta Niciodată.
Spuma de par este destul de dura și te poți trezi cu niște iritații de mai bine ești omul junglei cu barba pana la genunchi. Daca nu ai spuma de ras umezeste-ti fata, umezeste-ti mâinile și pune în mâini gel de dus cam cât o nuca și freaca-ti bine mâinile api manjeste-te pe barba și barbireste-te normal
TheBoy_4498 întreabă:
biohazard întreabă: