| alexa98 a întrebat:

Pe 21 ianuarie 2012 a avut loc olimpiada de fizica in bucuresti in sectorul 2 si asi dori sa stiu care este punctajul de trecere si ce punctaje s-au luat la clasa a 7-a deoarece au fost niste probleme cu subiectele happy multumesc anticipat

5 răspunsuri:
| Aliii99 a răspuns:

Alexa, am impresia ca la clasa a saptea punctajul maxim era de 30 de puncte. Dar aveti vreo idee de vreun site pe care pot gasi punctajele de la olimpiada de la fizica? Am cautat peste tot dar nu am gasit; mi-a dat numai din neamt si arad, iar mie imi trebuie din Bucuresti. Daca ma puteti ajuta... Dar va multumesc oricum.

| alexa98 explică (pentru Aliii99):

Punctajul maxim era 30 dar nu si cel de trecere, deoarece limita se stabileste prin media lor aritmetica si du[pa cel mai mare punctaj...nici eu nu am gasit un site si o sa imi zica maine la scoala profesoara.pentru ce clasa si sector vrei dolphin?

| Aliii99 a răspuns:

Am aflat ca in sectorul 6 clasa a 6a punctajul de trecere era de 17 puncte dar la clasa a saptea si sectorul 2 nu stiu... dar multumesc

| Dolce_Eu_1992 a răspuns:

Asta cautam si eu, dar am aflat doar ca pentru ca nu se stie cat de mari sunt notele o sa se faca o medie aritmetica a notelor de la toti copii si abia atunci o sa vada cam cati o sa treaca...

| alexa98 explică (pentru Dolce_Eu_1992):

Tu pe ce sector ai fost?