Cand am intrat eu la liceu s-a pastrat o clasa cu toti cei care facusem generala in aceeasi scoala si pe restul i-a pus aleatoriu in celelalte clase.Nu se poate lua dupa medii pentru ca ar fi o clasa numai de elevi buni si altele de elevi slabi.
Cand va duceti la inscriere, voi precizati fiecare in ce clasa vreti. Si mai este si un functie de medie.
E simplu
Primul care a intrat va fi in prima clasa, al doilea in a doua clasa, al treilea in a treia clasa, al patrulea in prima clasa, al cincilea in a doua clasa, al saselea in a treia clasa si tot asa.
Ori asa ori o sa le introduca in calculator si se vor alege la intamplare 30 de nume care vor fi in prima clasa, apoi inca 30 din a doua clasa si ce ramane in ultima clasa.
DianaScorpio a dat cel mai bun raspuns!(marculescumihai dupa...eu nu l-am dat complet)
La "plesneala"
Daa ar exista criterii ar fi o clasa proasta una bunicica si alta f buna...
In ordine alfabetica...si eu am fost asa anul trecut. Daca ai noroc intri in clasa cu cei mai buni. daca nu.Bafta:X
Buna,
da o sa fiti cate 30 de copii in clasa adica 3 clase, va pun in clasa aleatoriu ca altfel nu are cum.
Nu are prea are cum in ordine alfabetica pentru ca nu ar prea fi corect...Eu am intrat prima la filologie, la noi facandu'se 2 clase, iar numele meu incepe cu "T".Nu mi s'ar parea corect sa intru printre ultimii stiind ca am media mare
Sader întreabă: