Martie 32 crezi ca o astfel de intrebare e normala? sau cel care a pus-o e normal? stiu ca exista si oameni din acestia... dar totusi...
Pe rit vechi sau pe rit nou? Dupa calendarul gregorian sau cel iulian? e o intrebare puerila... daca nu stii asta!
Deocamdata pe 25, 26 si 27 Decembrie. Prin viitor nu se mai stie ca cica astrologii au facut o descoperire de ultima ora si cica Domnul nostru Isus Hristos s-ar fi nascut prin Iunie sau Iulie si nu in Decembrie.
E cumva intrebare capcana? Toata lumea stie ca zilele Craciunului se sarbatoresc in fiecare an pe 29, 30 si 31 februarie...
Nu cred ca vrea sa acumuleze puncte, ca e trimisa anonim, cred ca omul nostru are...doar putina amnezie
Ei la faza asta eu ma intreb administratorul nu are nimic de zis? cum am mai zis miar place sa ramana un site cit de cit.
Si ce fac dupa aia cu punctele merg la magazin dupa premiu =='? eu credeam ca scopul situlul aceste e de a da sfaturi (( nu de a acumula puncte ((
PS_ da ai dreptate unele intrebari sunt nasoale ar trebui sa nu le ia nimeni in considerare
Pai frate voi astia care comentati atata .va da importanti dar totusi nu inteleg de ce dati atat importanta unei intrebari retardate cum e asta...eu am dat click pe ea pentru ca ma mirat fapt ca o asemenea intrebare de cap patrat a primit 12 raspunsuri.Deci intrebari serioase si care au cu adevarat nevoie de raspunsuri utile si care sa ajute au cate 1, 2 cel mult 4 raspunsuri.Si aceasta intrebare a reusit sa stranga o sumedenie... voi la sustine si le promovati pentru ca i`ati facut placerea aceluia care a postat aceasta intrebare si si-a batut joc de voi daca ati fi ignorat`o cu totii oare nu ar fi fost mai indicat sa vada ca nu si-a dus planu la destinatie.Adica voi sunteti constienti ca urmatoarea zi cand a intrat autorul intrebarii pe site si a vazut ca intrebarea lui daramata a primit 12 raspunsuri. .va dati seama ca se tine cu mana de burta din cauza rasului? ia ganditi`va la asta si nu va mai stresati atata...stay chill
LoquitaSeMutaInViataReala întreabă: