Nu merge pe presupuneri. Nici măcar profesorii cu 20 ani de experiență nu-şi mai dau seama ce poate pica. Explicația e una foarte logică. Se aşteaptă demult să se dea Ion, Moromeții şi alte opere epice. Însă, mereu s-au aflat dinainte subiectele
Am dat enter din greşeală. cum ziceam.s-au aflat subiectele, cel puțin în ultimii 5 ani, şi se dă subiectul de rezervă...pe care ce crezi că e? EMINESCU. Să te aştepți la orice. Baftă!
Putem presupune, insa nu avem de unde sa stim. Eu nu cred ca este ceva logic. Spre exemplu, exista posibilitatea sa fie, sa zicem 10 variante in plicuri, iar cu o ora/doua inainte de examen si extrage una din variante si astfel este vorba de noroc/sansa pura ca o opera sa pice.
Nu draga mea, profesoara cu care am făcut eu româna, inspector fiind, ne-a pus că se ştiu variantele deja. Asta era la începutul lunii iunie. Există doar 3 variante, dintre care 2 de rezervă. Nu sunt nicidecum 10... zarurile sunt deja aruncate...
Indiferent ce va pica, tu trebuie să știi câte ceva din fiecare pentru o notă de trecere (asta dacă nu vrei să joci ruleta rusească). Niște materiale simple pentru subiectul III la română găsești aici: http://olx.ro/......6KqEQ.html
anonim_4396 întreabă: