| BeingSelfless a întrebat:

Pentru a face o lucrare de licență, ceva asemănător cu tema "analiza activității întreprinderii, studiu de caz firma X", "managementul firmei, studiu de caz firmei Y"?

Adică trebuie să vorbesc cu cineva din funcții de manager din interiorul unei firme?

De exemplu o bancă, un magazin, IFN, asigurări, etc. Profesorii nu mă ajută deloc, întreb aici pentru a înțelege, nu să rezolv o temă, de asemenea ideile, pașii de parcurs, metodele folosite, etc.
"Bună ziua! Mă numesc X, student la facultatea Y, am nevoie să fac un studiu de caz la firma dumneavoastră!"

3 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

In mod normal profesorul tau trebuie sa te indrume, nu strainii de pe internet.Pentru ce isi mai ia respectivul salariu? Da, te duci la o firma si intrebi daca este de acord cu cerinta ta.Te sfatuiesc sa cauti si alte exemple de licenta asemanatoare cu subiectul tau, incarcate online, poate te mai lamuresti.Sau vorbeste cu niste colegi carora profesorii le-au explicat? Fa-ti un program de scris zilnic si mult succes!

| BeingSelfless explică (pentru dullcat):

Tocmai, dar ei nu ne oferă nici suport de curs la disciplinele lor; ba vin, ba nu vin (și anunță cu 10 minute că nu vin, au răcit sau sunt ocupați cu altele; chiar și când vin, au o stare de stres de îmi taie aerul); dar păi să mai ofere suport în realizarea lucrării de licență, inclusiv decanul facultății. Când am propus colegilor să raportăm aceste situații, ei sunt de părere că se va răzbuna pe întreaga grupă, că s-a mai întâmplat în trecut.

| adryang78 a răspuns:

Dacă e vorba de studiu de caz, atunci da.